GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καμπανάκι απο τους αλιείς της Θράκης: Τουρκικά αλιευτικά πλησιάζουν ελληνικές ακτές

Επιστολή προς πάρα κατεύθυνση απέστειλαν ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρύχιων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Θρακικού Πελάγους...


Επιστολή προς πάρα κατεύθυνση απέστειλαν ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρύχιων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Θρακικού Πελάγους, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Νομού Ξάνθης και ο σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Νομού Έβρου εκφράζοντας δημόσια την ανησυχία τους καθώς όπως λένε, το περασμένο διάστημα έχουν καταγραφεί πολλές παραβάσεις, όπου τουρκικά αλιευτικά φτάνουν ελάχιστα μόλις μίλια από τις ελληνικές ακτές.

Οι λιμενικοί από τη μεριά τους, κάνουν ότι μπορούν για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, και να αποτρέψουν τις παραβιάσεις αυτές, επεσήμανε ο Πρόεδρος των λιμενικών Θράκης, Σάκης Ζησίδης, τονίζοντας ωστόσο πως, υπάρχει έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό, κάτι το οποίο μάλιστα θα διαβιβάσουν εγγράφως και στις αρμόδιες Αρχές.

”Σύμφωνα με αυτά που ακούμε και βλέπουμε, θα συνεχίσουμε να έχουμε ανάλογα φαινόμενα, και για αυτό πρέπει να ετοιμαστούμε κατάλληλα” δήλωσε χαρακτηριστικά.