GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φορέων της Ξάνθης με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού το απόγευμα της Πέμπτης, για το θέμα της Λαϊκής Αγοράς στο αεροδρόμιο του Ζυγού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκπρόσωποι φορέων της Ξάνθης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΕΒΕ Σ. Μωραΐτη, που φαίνεται να έχει πάρει προσωπι...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκπρόσωποι φορέων της Ξάνθης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΕΒΕ Σ. Μωραΐτη, που φαίνεται να έχει πάρει προσωπικά το θέμα επάνω του, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού το απόγευμα της Πέμπτης.

Η κουβέντα έγινε σε αρκετά φιλικό κλίμα και ο Στρατηγός άκουσε με προσοχή τα όσα του τόνισαν οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση, αλλά έδωσε και κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματά τους.

Όπως έγινε αντιληπτό, το θέμα έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, όπου και εμφανίζονται οι επαγγελματίες του υπαίθριου εμπορίου να ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την υλοποίηση αυτής της ιδέας και από εκεί και πέρα το θέμα ξεκίνησε να προχωρά με τις διαδικασίες που απαιτούνταν.

Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δείχνουν πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη μέχρι να ωριμάσει η ιδέα και να έρθει σε σημείο αποφάσεων, καθώς πρέπει να εξασφαλιστούν μια σειρά από προβλεπόμενα που ορίζονται από τη νομοθεσία.

Όπως πληροφορίες αναφέρουν, οι φορείς που αντιτίθενται στην δημιουργία νέας Λαϊκής Αγοράς στο Αεροδρόμιο του Ζυγού, στα διοικητικά όρια του Δήμου Αβδήρων, θα έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συζητηθεί το θέμα το επόμενο χρονικό διάστημα και θα συμμετάσχουν παρουσιάζοντας τις αντιρρήσεις – απόψεις τους, παρουσία βέβαια και των Επαγγελματιών του Υπαίθριου Εμπορίου, προκειμένου μέσα από τον διάλογο και τη συζήτηση καθώς και την ανταλλαγή απόψεων, να ληφθεί η τελική απόφαση από το Σώμα και εφόσον, έχουν ολοκληρωθεί, τα όσα αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση του οργάνου στο τέλος Μαρτίου…


Εξάλλου για την αδειοδότηση της νέας Λαϊκής Αγοράς, αρμόδια είναι η Περιφέρεια και όχι ο Δήμος Αβδήρων, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως μόνο θα γνωμοδοτήσει με απόφασή του το αν δέχεται ή όχι τη δημιουργία αυτής της Λαϊκής Αγοράς.