GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καναδάς: Φορτηγάκι σκόρπισε τον θάνατο στο Τορόντο

Για «σκόπιμη ενέργεια» μιλούν αστυνομικές πηγές μετά από το ξέφρενη πορεία βαν στο Τορόντο, που άφησε πίσω της τουλάχιστον δέκα νεκρού...


Για «σκόπιμη ενέργεια» μιλούν αστυνομικές πηγές μετά από το ξέφρενη πορεία βαν στο Τορόντο, που άφησε πίσω της τουλάχιστον δέκα νεκρούς και 16 τραυματίες.

Ο οδηγός ενός λευκού ημιφορτηγού παρέσυρε πεζούς σε έναν κεντρικό δρόμο του Τορόντο το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα), σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.

Το CNNi αναφέρει ότι ο οδηγός, που επιχείρησε να διαφύγει αλλά τελικώς συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, δεν προσπάθησε να διορθώσει την πορεία του αλλά κατέστρεφε ότι βρισκόταν το διάβα του για απόσταση μεγαλύτερη ενός χιλιομέτρου.

Το δραματικό απολογισμό επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία, χωρίς, να δημοσιοποιεί άλλες πληροφορίες για το περιστατικό.

Μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) οι πληροφορίες για τα αίτια της τραγωδίας παρέμεναν συγκεχυμένες ενώ τοπικά ΜΜΕ εξέφραζαν φόβους πως ο απολογισμός θα αυξηθεί.

Ένας αξιωματούχος που ήταν ενήμερος για το περιστατικό στο Τορόντο, δήλωσε στο CNNi ότι πρόκειται για «σκόπιμη ενέργεια». Την ίδια ώρα, άλλος Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές.