GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για θέσεις γιατρών ΕΣΥ στο Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ

Από σήμερα 10/4/2018 και έως 27/4/2018 υποβάλλονται οι αιτήσεις για θέσεις μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξα...


Από σήμερα 10/4/2018 και έως 27/4/2018 υποβάλλονται οι αιτήσεις για θέσεις μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών :

1 διευθυντής (Παθολόγος ή Καρδιολόγος ή Πνευμονολόγος),

2 επιμελητές Α΄ (1 Αναισθησιολόγος και 1 Καρδιολόγος,

2 επιμελητές Β΄ (1 Χειρουργός και

1 Παθολόγος και για λοιπά τμήματα :

1 Καρδιοχειρουργός επιμελητής Β΄ και 1 Αναισθησιολόγος επιμελητής Β΄) καθώς και για Γενικό Νοσοκομείο Διδ/χου:

1 Νεφρολόγος επιμελητής Β΄ .

Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για την συμπλήρωση της αίτησης. Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 3ης Δ.Υ.Π.Ε. (ταχ. δ/νση: Αριστοτέλους 16, τκ 54623 Θεσσαλονίκη) αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα σε μια (1) έως και πέντε (5) θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, που έχουν προκηρυχθεί από μία ΔΥΠΕ, με τις προκηρυχθείσες θέσεις της 3ης και 4ης ΔΥΠΕ να θεωρούνται ως θέσεις μιας (1) ΔΥΠΕ. Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει υποχρεωτικά τη σειρά προτίμησης του για κάθε θέση.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ