GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκδρομές με πλοίο… από Θάσο προς Σαμοθράκη και Ίμβρο!

Στο Λιμένα της Θάσου βρίσκεται ήδη ένα από τα τέσσερα συνολικά σκάφη που διαθέτει ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης, προκει...

Στο Λιμένα της Θάσου βρίσκεται ήδη ένα από τα τέσσερα συνολικά σκάφη που διαθέτει ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης, προκειμένου το φετινό καλοκαίρι να πραγματοποιεί εκδρομές στη Σαμοθράκη και την Ίμβρο.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, τα νέα δεδομένα στον Ελληνικό τουρισμό προϋποθέτουν και νέες ναυτιλιακές κινήσεις…

Πρόκειται για ναυτιλιακές εταιρείες ΝΕΠΑ που ασχολούνται τον Τουρισμό και βλέποντας συνεχώς αυξανόμενη την Τουριστική κίνηση στις Ελληνικές παραλίες, αναπροσαρμόζουν και τις επόμενες κινήσεις..

Ο Κώστας Παπαβραμίδης διαθέτει συνολικά τέσσερα σκάφη. Τρία ταχύπλοα κι ένα τουριστικό πλοίο που διαθέτει καπετάνιο, πλήρωμα τριών ατόμων και 6 καμπίνες με 12-15 κρεβάτια και μπορεί να κάνει διάφορες εκδρομές στο πέλαγος για οικογένειες και παρέες.

Βλέποντας λοιπόν μπροστά ο Κώστας Παπαβραμίδης, αποφάσισε να μεταφέρει το ένα από τα σκάφη του στη Ρόδο όπου η κίνηση έχει πολλαπλασιαστεί και το άλλο στη Θάσο, κλείνοντας ήδη συμφωνία με ναυτικό πράκτορα από τη Σαμοθράκη, προκειμένου να κάνει εκδρομές από τη Θάσο είτε με γκρούπ, είτε με ζευγάρια που θέλουν να γνωρίσουν και τα δυο νησιά.

Όπως είπε το συγκεκριμένο καράβι θα διανύει την απόσταση Θάσος-Σαμοθράκη σε δυο ώρες και την απόσταση Θάσος-Τένεδος σε 1.5 ώρα.

Οι πρώτες εκδρομές αναμένεται να ξεκινήσουν από αρχές του επόμενου μήνα με γκρουπ τουριστών από το νησί της Θάσου σε συνεργασία ξενοδοχεία του νησιού.