GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πώς να ξεχωρίσεις αν μία επώνυμη τσάντα είναι αυθεντική

Το να αγοράσει μία επώνυμη It-Bag, δημιουργία κάποιου γνωστού Οίκου Μόδας, αποτελεί στυλιστικό στόχο για πολλές fashionistas. Aλλά ...


Το να αγοράσει μία επώνυμη It-Bag, δημιουργία κάποιου γνωστού Οίκου Μόδας, αποτελεί στυλιστικό στόχο για πολλές fashionistas.

Aλλά επειδή η τιμή μίας καινούργιας τσάντας μπορεί να είναι απλησίαστη για μία κοπέλα με ένα μέσο budget, υπάρχει πάντα η λύση να αποκτήσεις –αν ανήκεις και εσύ στην παραπάνω κατηγορία που ενδιαφέρεται- μία από ένα κατάστημα με second hand πολυτελή είδη.

Πώς θα καταλάβεις όμως ότι είναι αυθεντική; H Jacquelyne Cortel, εμπειρογνώμονας πιστοποίησης luxury προϊόντων στις Η.Π.Α., αποκάλυψε τρία μυστικά για να μπορέσεις να αναγνωρίσεις αν η τσάντα που σκοπεύεις να αποκτήσεις είναι αυθεντική ή μαϊμού. «Κάνε την έρευνά σου», λέει στο βρετανικό site μόδας Who What Wear.

Δες online ακριβώς πώς μοιάζει το μοντέλο του Οίκου που θες να αποκτήσεις, διάβασε τις συμβουλές μου και θα είσαι έτοιμη να κάνεις δική σου την It-Bag των ονείρων σου», συνεχίζει η Cortel. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια είναι τα 3 tips της.


#1 Τσεκάρεις το logo
Προφανώς και πρέπει να είναι σωστά γραμμένο τόσο στο εξωτερικό, όσο φυσικά και στο εσωτερικό της τσάντας. Επίσης πρέπει να διαβάσεις προσεχτικά την ετικέτα με τα στοιχεία του Οίκου στα οποία τις περισσότερες φορές αναγράφεται και η ημερομηνία ίδρυσής του.

#2 Μέτρα τις διαστάσεις
Τις οποίες θα έχεις πρώτα σημειώσει από την online έρευνά σου. Όλα τα μοντέλα επώνυμων τσαντών βγαίνουν σε συγκεκριμένα μεγέθη και είναι πολύ σημαντικό να μετρήσεις αυτή που πρόκειται να αγοράσεις για να δεις αν εντάσσεται σε ένα από αυτά.


#3 Δώσε σημασία στα αξεσουάρ
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά οπότε έχει σημασία να δεις αν το λουράκι της τσάντας σου είναι σαν αυτό που έχεις δει στη φωτογραφία της. Το ίδιο και το κούμπωμά της. Καμία φορά οι απομιμήσεις είναι τόσα καλά πιστά αντίγραφα των αυθεντικών μοντέλων που πρέπει να εξετάσεις εξονυχιστικά ολόκληρη την τσάντα, σπιθαμή προς σπιθαμή.