GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με την πλάτη στον τοίχο η Δημοτική Αρχή στο θέμα κατασκευής προκάτ παιδικού σταθμού.

Με την πλάτη στον τοίχο η Δημοτική Αρχή στο θέμα κατασκευής προκάτ παιδικού σταθμού Δεν έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν ακόμη και ...


Με την πλάτη στον τοίχο η Δημοτική Αρχή στο θέμα κατασκευής προκάτ παιδικού σταθμού

Δεν έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν ακόμη και τα λάθη τους

Δε ξέρανε καν, πως είχαν ψηφίσει στο τεχνικό πρόγραμμα προκάτ παιδικό σταθμό και απλά με τους υποστηρικτές τους προσπαθούν να θολώσουν το τοπίο.

Όσο και να το προσπαθούν δεν τους βγαίνει στον Δήμο «πρότυπο» καθώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε και στα πιο απλά. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, γιατί για να απαντήσουν στην πρόταση της αντιπολίτευσης, παρουσίασαν μια απάντηση που αφορούσε σε οικόπεδο 12 στρεμμάτων και όχι των 2,5 που υπήρχε καταγεγραμμένο, αντί να μας πουν το πώς βρέθηκε τώρα εκ θαύματος το οικόπεδο τέρμα Βλαχοπούλου, που είναι χαρακτηρισμένο για οικία, αντί να μας πουν το πώς κατάφερε ο Μ. Φανουράκης μέσα σε μια ημέρα αυτό που προσπαθούν οι υπηρεσίες εδώ και καιρό, αντί να παραδεχτούν πως δε θέλουν να κάνουν παιδικό σταθμό στην περιοχή που πρότεινε η αντιπολίτευση σε οικόπεδο που είναι χαρακτηρισμένο για αυτή τη χρήση, επειδή απλά το πρότεινε η αντιπολίτευση, έρχονται και προσπαθούν να θολώσουν το θέμα, πετώντας στον αέρα κορώνες περί αμφισβητούμενης έκτασης, πράγμα που καταρρίπτεται με αποδείξεις, αλλά και με τη δημοσιοποίηση περί ΚΑΕΚ και λοιπών, όπου εκεί μπορούμε κάλλιστα να ενημερώσουμε πως οι ενστάσεις συζητήθηκαν το καλοκαίρι του 2014 από τις αρμόδιες επιτροπές του κτηματολογίου.

Έχει εκδοθεί ΦΕΚ που αναφέρεται σε Οικοδομικό Τετράγωνο εντός σχεδίου με χρήση κοινωφελούς σκοπού και χαρακτήρα παιδικού σταθμού και το ΚΑΕΚ μπορεί να είναι ενιαίο όπως αναφέρουν, όμως είναι πανεύκολο να υπάρξει διόρθωση, ως πρόδηλο σφάλμα, γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει αγωγή στον εαυτό του.

Εξάλλου θα έπρεπε να αντιληφθούν όλοι αυτοί που βγάζουν κορώνες κατά τις πρότασης αυτής, πως το θέμα που συζητήθηκε την Τρίτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφορούσε στην πρόταση της αντιπολίτευσης και ήρθε με τον τίτλο «Αίτημα Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση σχετικά με την κατασκευή παιδικού σταθμού σε χαρακτηρισμένο χώρο στην περιοχή Λευκού Πύργου» και το θέμα είχε προταθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου από την αντιπολίτευση ως εξής: «Πρόταση Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για εισαγωγή προς συζήτηση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., Θέμα: καταρχήν λήψη απόφασης έκφρασης γνώμης για την κατασκευή παιδικού σταθμού σε χαρακτηρισμένο χώρο στην περιοχή Λευκού Πύργου».

Καλό θα ήταν λοιπόν, όλοι αυτοί που κατακρίνουν την αντιπολίτευση για το θέμα αυτό, λέγοντας πολύς λόγος για το τίποτα, να αναρωτηθούν το πώς είναι δυνατόν ένα μέλος αυτής, να κάνει τη δουλειά που δεν μπόρεσαν να κάνουν μέχρι σήμερα οι αρμόδιοι…