GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ψαλίδα στα μαλλιά; Απαλλάξου μια για πάντα!

Μη ξεγελιέσαι! Τα μαλλιά σου θέλουν πολύ προσεκτική περιποίηση όπως ακριβώς ξέρεις ότι το ίδιο χρειάζεται και η επιδερμίδα σου. Πρέπει...


Μη ξεγελιέσαι! Τα μαλλιά σου θέλουν πολύ προσεκτική περιποίηση όπως ακριβώς ξέρεις ότι το ίδιο χρειάζεται και η επιδερμίδα σου. Πρέπει λοιπόν να τα φροντίζεις απαλά, συστηματικά και στοχευμένα ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ξανά το ενοχλητικό σπάσιμο της τρίχας, κοινώς την ψαλίδα που όχι μόνο εμφανισιακά δεν σου αρμόζει, αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνει τα μαλλιά να μακρύνουν ποτέ!

Ακολούθησε «ευλαβικά» τις παρακάτω συμβουλές και μάθε μια και καλή όλα όσα χρειάζεται για να μειώσεις αρχικά την ψαλίδα και στη συνέχεια να απαλλαγείς οριστικά.

Μετά το λούσιμο μην τρίβεις τα μαλλιά με την πετσέτα γιατί η τρίχα όταν είναι βρεγμένη είναι πιο ευάλωτη και σπάει. Προτίμησε να κάνεις ταμποναριστές κινήσεις και πίεσε ελαφρά για να φύγει το περιττό νερό.

Άφησέ τα να στεγνώσουν κατά 80% πριν ξεκινήσεις το styling

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις πιστολάκι μόνο σε νωπά μαλλιά και όχι σε στεγνά γιατί η τρίχα αφυδατώνεται περισσότερο και ως αποτέλεσμα έχει να σπάει, να ανοίγει πιο εύκολα και συνεπώς να έχει ψαλίδα.

Μη χρησιμοποιείς την πιο δυνατή ρύθμιση στο πιστολάκι. Η χαμηλή ή μέτρια ένταση μπορεί να κάνει το στέγνωμα να διαρκεί λίγο περισσότερο, όμως ελαχιστοποιεί τη φθορά και μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό που προκαλείται όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά γρήγορα με τη μεγαλύτερη δυνατή θερμότητα.

Να χρησιμοποιείς πάντα προστατευτικό προιόν κατά της θερμότητας από τη μέση μέχρι τις άκρες. Ποτέ μην απλώνεις το προϊόν στη ρίζα γιατί βαραίνει την τρίχα.

Δεν θα πρέπει να «κολλάς» κάθετα το πιστολάκι στα μαλλιά, αλλά ο αέρας του να φεύγει στο πλάι.

Οι θερμές βούρτσες με μεταλλικό σκελετό δημιουργούν ψαλίδα. Μην τις χρησιμοποιείς τόσο συχνά.

Προτίμησε βούρτσες με φυσική τρίχα, που δεν προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό

Το καθημερινό styling και οι τεχνικές εργασίες όπως βαφές, ταλαιπωρούν τα μαλλιά με αποτέλεσμα οι άκρες να αποκτούν ψαλίδα και θαμπή όψη.

Στα flat irons και οποιαδήποτε άλλη θερμική συσκευή styling, φρόντισε η θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 180 βαθμούς.

Επίλεξε ένα μεταξωτό μαξιλάρι. Είναι μια λύση για πρόληψη φυσικά, και όχι για να επαναφέρεις την τρίχα στην αρχική της κατάσταση.