GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επέτρεψαν στους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκτακτο επισκεπτήριο λόγω Πάσχα

Να δουν τους γονείς τους επέστρεψαν οι τουρκικές αρχές στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης λ...


Να δουν τους γονείς τους επέστρεψαν οι τουρκικές αρχές στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης λόγω Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικογένειες των δυο στρατιωτικών επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, εκτάκτως τα παιδιά τους στις φυλακές της Αδριανούπολης, με ειδική άδεια, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών είχαν επισκεφθεί τα παιδιά τους και την Μεγάλη Παρασκευή.

Επίσης σήμερα με τους γονείς του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη επικοινώνησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τους ευχήθηκε καλό Πάσχα και γρήγορη επιστροφή των παιδιών τους στα καθήκοντα τους.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, επισκέφθηκε στις φυλακές της Αδριανούπολης κατόπιν παράκλησης του Οικουμενικού πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, ο μητροπολίτης Αμφιλόχιος.

«Πήγα να δώσω κουράγιο, αλλά με τη στάση τους αναπτέρωσαν το δικό μου ηθικό», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως και επεσήμανε «τα παιδιά κάνουν υπομονή, καθώς καταλαβαίνουν πως το θέμα έχει πολιτικές προεκτάσεις, αφού αυτά τα περιστατικά στα σύνορα είναι συνήθη».