GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρόμος από τις αγέλες των αδέσποτων στην Ξάνθη. Μια εικόνα που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τρομάζει γονείς και ηλικιωμένους

Τρόμος από τις αγέλες των αδέσποτων στην Ξάνθη… Μια εικόνα που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τρομάζει γονείς και ηλικιωμένους ...

Τρόμος από τις αγέλες των αδέσποτων στην Ξάνθη…

Μια εικόνα που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τρομάζει γονείς και ηλικιωμένους

Μια εικόνα που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο, έκανε το γύρο των Social media και προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, τρόμο και πανικό στους κατοίκους της Ξάνθης. Αυτή η εικόνα παρουσίαζε αγέλη σκύλων να περιοδεύει στην περιοχή των Στρατοπέδων, λίγο πιο κάτω από την Χρύσα, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Και λέμε πως έχει ξεφύγει, όχι γιατί αυτά τα αδέσποτα επιτέθηκαν σε κάποιον, αλλά γιατί μετά από τόσα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην Ξάνθη από επιθέσεις αδέσποτων σκύλων, γονείς, παιδιά και ηλικιωμένοι, εκφράζουν τόσο τους φόβους τους όσο και την ανησυχία τους, τονίζοντας πως φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Η εικόνα αυτή βέβαια, δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και σε άλλα σημεία έχουν καταγραφεί παρόμοιες εικόνες, που σίγουρα προσβάλλουν την πολιτιστική κουλτούρα της Ξάνθης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα «χέρια» του Δήμου είναι δεμένα και δεν μπορεί δια μαγείας να εξαφανίσει τα αδέσποτα, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας μεγάλος χώρος, περιφραγμένος, όπου θα συγκεντρωθούν εκεί τα ζώα αυτά και θα τα φροντίζουν οι αρμόδιοι, έτσι ώστε ούτε φυλακισμένα να είναι σε έναν χώρο 2Χ2, ούτε όμως και παραμελημένα.

Αυτή η άποψη βέβαια θα βρει αντίθετους τους φιλόζωους, οι οποίοι θέλουν να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη τα αδέσποτα και τα φροντίζουν, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να επικρατήσει και η λογική, που δεν είναι άλλη από το να βρουν τα ζώα αυτά έναν χώρο ιδανικό για τη διαβίωσή τους.