GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συγκινητική έκκληση για τους Έλληνες στρατιωτικούς: «Ας ενώσουν όλοι τις προσευχές τους»

Ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, κρατούνται για περισσότερα από ένα μήνα στις φυλακές Αδριανούπο...


Ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, κρατούνται για περισσότερα από ένα μήνα στις φυλακές Αδριανούπολης.

Ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη απήυθυνε μια συγκινητική έκκληση, σήμερα το πρωί της Τετάρτης (04/04), μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κάλεσε όλους να «ενώσουν τις προσευχές τους αυτή τη βδομάδα» προκειμένου να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί οι οποίοι παραμένουν αιχμάλωτοι των Τούρκων εδώ και 35 ημέρες και πρόσθεσε «ελπίζω σύντομα να έχουμε καλή κατάληξη».

Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι έχουν ανάγκη τις ευχές όλων των ανθρώπων και παρότρυνε τους πάντες αυτές τις άγιες μέρες να ζητήσουν με πίστη την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συγκινητική κίνηση των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι υπέγραψαν μια φανέλα της ομάδας και την έστειλαν στον λοχία Κούκλατζη, ο οποίος είναι οπαδός του «δικεφάλου».

«Σίγουρα αυτή η ενέργεια θα ενισχύσει το ηθικό του» είπε ο θείος του, ο οποίος τόνισε ότι θα δοθεί η φανέλα τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν και είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των παιδιών με τους γονείς τους.

Σήμερα πάντως αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία των οικογενειών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη.