GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου. Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικ...


Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου.

Σε τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, την 16η Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 Δήμου Τοπείρου. (Εισήγηση: Πάλλα Έλλη).

2ο ΘΕΜΑ: Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για χορήγηση νέας παροχής και αύξηση ισχύος ηλεκτρικού ρεύματος δημοτικού κτηρίου και επέκταση ΦΟΠ στο Εύλαλο. (Εισήγηση: Πάλλα Έλλη).

3ο ΘΕΜΑ: Έγκριση διεξαγωγής δημοπρασίας, επιλογή διαδικασίας και ορισμός τρόπου σύνταξης και υποβολής οικονομικών προσφορών για την κατασκευή του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ» (Εισήγηση: Αϊβαλιώτης Παναγιώτης).

4ο ΘΕΜΑ: Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2017 του Ν.Π.Δ.Δ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τοπείρου. (Εισήγηση κ. Παπαδόπουλος Δημήτριος).

5ο ΘΕΜΑ: Σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας και Ορισμός Μελών Επιτροπής του άρθρου 99 του Ν.3852/2010 μεταξύ του Δήμου Τοπείρου και του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ) για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2018. (Εισήγηση: Δήμαρχος).

6ο ΘΕΜΑ: Έγκριση εξόδων μετακίνησης Δημάρχου σε συνέδριο της ΚΕΔΕ. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).