GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα 5 μυστικά του μακιγιάζ για τις γυναίκες άνω των 40 -Κρύψτε μια δεκαετία

Στα 40 πλέον όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά ποιες είναι. Ξέρουν καλά τι θέλουν, όπως και ποιες είναι οι ανάγκες τους σε κάθε ε...

Στα 40 πλέον όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά ποιες είναι.

Ξέρουν καλά τι θέλουν, όπως και ποιες είναι οι ανάγκες τους σε κάθε επίπεδο. Από το στιλ φούστας που κρύβει τις πιο γεμάτες γάμπες, μέχρι τις τροφές που τις φουσκώνουν αλλά και τι ζητούν από έναν σύντροφο.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με το make up τους. Τι τους ταιριάζει, μέσα σε τι νιώθουν άνετα και αυτοπεποίθηση, ποια είναι τα λουκ που τις κάνουν να εντυπωσιάζουν τα πλήθη, αλλά και τι δεν τις κολακεύει και πρέπει να αποφεύγουν.

Όλα αυτά είναι πράγματα που συνήθως μια γυναίκα τα κάνει πλέον αυθόρμητα. Ωστόσο το μακιγιάζ έχει τα δικά του μυστικά και κόλπα που όλες πρέπει να γνωρίζουν. Συχνά όλες μας κάνουμε λάθη που χαλάνε την εικόνα μας και ενδεχομένως μας προσθέτουν χρόνια χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Το δέρμα μας αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε και πρέπει να τρέφεται διαφορετικά σε κάθε στάδιο της ζωής. Σίγουρα, έχουμε μάθει όλες όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, αλλά στο τέλος της ημέρας, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε αυτό που είμαστε.

Όταν πρόκειται για την πέμπτη δεκαετία της ζωής, υπάρχουν πέντε βασικές συμβουλές μακιγιάζ που μπορεί πάντα να είναι χρήσιμες για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή και νεανική.

Υπάρχουν κάποια τιπς που κάνουν το μακιγιάζ για τις γυναίκες άνω των 40 κάτι παραπάνω από εύκολη υπόθεση. Παιχνιδάκι.

Εμείς τα συγκεντρώσαμε όλα για να παίζετε το make up στα δάχτυλα και να δημιουργείτε τα ωραιότερα, iconic λουκ, μόνες σας εύκολα και γρήγορα. Με αυτά μπορείτε να αποφύγετε οποιοδήποτε λάθος και το μακιγιάζ σας θα φαίνεται αψεγάδιαστο.

Να γνωρίζετε την κατάσταση των φρυδιών σας

Το γέμισμα των φρυδιών σας είναι πιθανότατα ήδη μέρος της ρουτίνας μακιγιάζ σας, αλλά γίνεται όλο και πιο σημαντικό καθώς μεγαλώνετε. Καθώς ωριμάζουμε, χάνουμε το πάχος των φρυδιών μας και το γέμισμα των κενών γίνεται ζωτικής σημασίας καθώς, με τη σειρά τους, γίνονται πιο αισθητά. Πιάσε το αγαπημένο σου μολύβι και διόρθωσε απαλά το σχήμα τους.

Κάντε την ενυδάτωση προτεραιότητα

Οι λεπτές γραμμές και η υφή πιθανότατα θα αρχίσουν να γίνονται πιο εμφανή στο δέρμα του προσώπου. Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσετε μια πλούσια ενυδατική κρέμα πριν από το μακιγιάζ, αν δεν θέλετε να φαίνονται έντονα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ανοίξτε τα μάτια σας

Το γεγονός ότι μεγαλώνετε δεν σημαίνει πως πρέπει να απαρνηθείτε τις αγαπημένες σας σκιές ματιών, αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την χρωματική παλέτα.

Οι σκούρες αποχρώσεις έχουν την τάση να κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα. Για πιο νεανική εμφάνιση, προτιμήστε τους ουδέτερους τόνους που ανοίγουν το βλέμμα και ενισχύουν την φυσική του ζωντάνια.

Αντικαταστήστε τα ματ κραγιόν

Ο ίδιος κανόνας που ισχύει για την επιδερμίδα γύρω από τα ματιά ισχύει και για τα χείλη σας. Τα χείλη σας θα αρχίσουν με το χρόνο να δείχνουν περισσότερες γραμμές στην υφή και οι ματ φόρμουλες δεν θα είναι τόσο κολακευτικές όπως ήταν κάποτε. Σατέν, κρεμώδεις, διάφανες συνθέσεις θα δώσουν υπέροχο χρώμα και φινίρισμα, χωρίς να αποκαλύπτουν την ηλικία σας.

Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας

Στα 40 δεν θα αποχωρίζεστε το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε το με προσοχή για να σχηματίσετε τις τέλειες γυριστές βλεφαρίδες. Θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά.