GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ΕΤ3 στο μπαλκόνι του Δημαρχείου Ξάνθης. Ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μίλησε για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Από την Ξάνθη μεταδόθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3 την Παρασκευή 30 Απριλίου 2018 με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Παν...


Από την Ξάνθη μεταδόθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3 την Παρασκευή 30 Απριλίου 2018 με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Παναγιώτη Κώνστα και «σκηνικά» την πλατεία Δημοκρατίας και το ιστορικό ρολόι έμβλημα της πόλης, στα πλαίσια της εξωστρέφειας της δημόσιας τηλεόρασης και συγχρόνως την ανάδειξη τοπικών ζητημάτων στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα συνεργεία της ΕΤ3 στην «Αρχόντισσα της Θράκης» όπως χαρακτηριστικά είπε και αναφέρθηκε στον παραδοσιακό οικισμό της Ξάνθης που «παντρεύεται» αρμονικά με τη σύγχρονη Ξάνθη, με αιχμή του δόρατος τον εθελοντισμό των πολιτών της Ξάνθης, που ουσιαστικά δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην περιοχή, μας κάνουν περήφανους με τις δράσεις τις λειτουργίες και τις διακρίσεις τους και πολλοί με "ζηλεύουν" είπε ο Δήμαρχος που κατοικώ και ζω εδώ.


«Σε όλες τις εποχές του χρόνου η πόλη είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες καθώς κάθε γωνιά της περιοχής έχει να δώσει κάτι από την ιστορικότητα και την ακτινοβολία της Ξάνθης, με τη Σταυρούπολη να είναι το ορεινό σημείο που αφήνει έκθαμβους τους επισκέπτες με το φυσικό κάλλος της, τους μαιανδρισμούς του Νέστου, το δασικό χωριό, τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, τους μοναδικά φιλόξενους ανθρώπους», σημείωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Καρναβάλι και Γιορτές παλιάς πόλης της Ξάνθης ,με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων της περιοχής ,ως θεσμοί, κάνουν γνωστό τον τόπο και έξω από τα σύνορα της χώρας, τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης και αναφέρθηκε στο μωρό που ξεπήδησε από την αγκαλιά της πόλης, έγινε πέντε ετών, έμαθε να περπατά και μαθαίνει τώρα και «ξένες γλώσσες», καθώς υπάρχουν συμμετοχές και από το εξωτερικό και το ονομάσαμε , Ξάνθη Πόλις Ονείρων.

Στις 26 Απριλίου και φέτος, ο θεσμός που δημιουργήθηκε προς τιμή του Μάνου Χατζιδάκι φέρνει 1.200 παιδιά στην πόλη που γεννήθηκε ο οικουμενικός Μάνος. Είναι μεγάλο πράγμα να έρχονται 1200 παιδιά, να πλημμυρίζουν κάθε γειτονιά της πόλης με μουσικές φωνές και ήχους και να περιδιαβαίνουν , να ξεναγούνται και να ανακαλύπτουν τα σοκάκια που περπάτησε ο Μάνος, θεωρώντας τον τόπο, έναν τόπο που αποπνέει την ενέργεια του πολιτισμού και της ελεύθερης δημιουργίας, κατέληξε ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ