GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



27χρονος Βούλγαρος διακινητής στοίβαξε στο αυτοκίνητό του 24 μη νόμιμους μετανάστες

27χρονος Βούλγαρος διακινητής στοίβαξε στο αυτοκίνητό του 24 μη νόμιμους μετανάστες. Συνελήφθη στις 25-4-2018 το μεσημέρι, στον Έβ...


27χρονος Βούλγαρος διακινητής στοίβαξε στο αυτοκίνητό του 24 μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη στις 25-4-2018 το μεσημέρι, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (ύψος Κορνοφωλιάς), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε όχημα, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγό τον 27χρονο, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού Προβατώνα, ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, μεταξύ των οποίων και έντεκα (11) ανήλικοι.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 27χρονο περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή στους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.