GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έργα στον κάθετο άξονα «Κομοτηνή – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα (Α-23)»

Αποφασίστηκε η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια συντήρησης της Εγνατίας Οδού και του κάθετου ...


Αποφασίστηκε η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια συντήρησης της Εγνατίας Οδού και του κάθετου άξονα αυτής στην Κομοτηνή απαιτείται καθ’όλη τη διάρκεια της σύμβασης η εκτέλεση μιας σειράς εργασιών αποκατάστασης φθορών σε στοιχεία του αυτοκινητόδρομου, «Εγνατία Οδός» και του κάθετου άξονα «Κομοτηνή – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα (Α-23)» απαραίτητων για την διατήρηση του επιπέδου ασφάλειας των οδών.


α) Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζονται οι διατάξεις της υπ’ άριθ. ΔΟΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 Απόφαση του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ.
β) Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού.

α) Το μέγιστο μήκος των εργασιών να καθορίζεται σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής και να γνωστοποιούνται εγγράφως στην Υπηρεσία μας.
β) Να μην εκτελεστούν εργασίες κατά τις επίσημες αργίες και εορταστικές περιόδους όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση της κυκλοφορίας των οχημάτων (1η Μαΐου, Αγίου Πνεύματος, Χριστουγέννων. Πρωτοχρονιάς, κ.λ.π. ) ενώ σε κάθε περίπτωση οι εργασίες να εκτελούνται κατόπιν προφορικής συνεννόησης και έγκρισης του Τ.Τ. Κομοτηνής, προκειμένου αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων συνέπεια τοπικών ιδιαιτεροτήτων ή έκτακτων γεγονότων (εκδηλώσεων, δυσμενών καιρικών συνθηκών κ.λ.π

Οι διατάξεις της απόφασης αυτής, ισχύουν από την (30-04-2018) σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999, «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα με το Ν. 4530/2018 και ισχύει σήμερα, και θα διαρκέσουν μέχρι την (30-04-2019) και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της εταιρίας «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» η οποία υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.