GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάσχα 2018: Ξεκίνησε η επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας

Ξεκίνησε από χθες, 4 Απριλίου, η επιστροφή αδειών οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθού...


Ξεκίνησε από χθες, 4 Απριλίου, η επιστροφή αδειών οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις του ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη,Νίκου Τόσκα.

Διευκρινίζεται, ότι η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 3 Απριλίου, μόνο για παραβάσεις παράνομης στάθμευσης.

Συγκεκριμένα αφορά παραβάσεις του άρθρου 34 του ΚΟΚ (παράνομη στάθμευση) και της παραγράφου 3 του άρθρου 4 (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση) για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για είκοσι ημέρες, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του ΚΟΚ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.