GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πόλεμος συμφερόντων…σύντροφοι; Πλατιά εξόρμηση του Κ.Κ.Ε. Ξάνθης κατά της κάνναβης, κόντρα στη ναρκωκουλτούρα και το… cannabis news!

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; Πλατιά εξόρμηση σε εργασιακούς χώρους, χωριά, γειτονιές της Ξάνθης, θα πραγματοποιήσει την επόμενη βδομάδα η Κ...


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
Πλατιά εξόρμηση σε εργασιακούς χώρους, χωριά, γειτονιές της Ξάνθης, θα πραγματοποιήσει την επόμενη βδομάδα η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του Κ.Κ.Ε. ενάντια στην προσπάθεια μετατροπής της Ξάνθης σε απέραντη φυτεία κάνναβης
Πόλεμο συμφερόντων ενάντια στην κάνναβη, κατήγγειλαν χθες από κοινού μέσα από το Μέσον του γνωστού δημοσιογράφου που κατά πολλούς απεικονίζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σιδηρόπουλος και Στάθης Γιαννακίδης βουλευτής του κόμματος που θεωρεί «εαυτόν» και μπροστάρη στην καλλιέργεια κάνναβης στο Νομό Ξάνθης!!!

Μάλιστα προκειμένου και οι δυο να «φωτογραφίσουν» τα συμφέροντα αυτά, επικαλούνται δημοσίευμα κάποιου Αποστόλη Καπαρουδάκη στο cannabis news!
Βέβαια το να μιλάει ένας δημοσιογράφος του βεληνεκούς μάλιστα του Γ. Σιδηρόπουλου για πόλεμο «οικονομικών συμφερόντων», θα μπορούσε εύκολα κανείς να το «προσπεράσει», αφού και επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ ο ίδιος δημοσιογράφος πριν προσχωρήσει ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρονταν σε οικονομικά συμφέροντα που την περίοδο εκείνη «πολεμούσαν και αντιστρατεύονταν» την ΜΑΜΟΥΘ επένδυση κάποιου… Ξανθούλη που θα έλυνε και τα προβλήματα ανεργίας στη Ξάνθη, αλλά που έφυγε… νύχτα τελικά από τον τόπο μας…!

Δεν μπορεί όμως να μην δει κανείς με σοβαρότητα τις καταγγελίες ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (σ.σ. Στην προκειμένη περίπτωση του κυρίου Στάθη Γιαννακίδη) που επίσης ομιλεί «για οικονομικά συμφέρονται που αντιστρατεύονται την καλλιέργεια και παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στην περιοχή μας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι «αυτά (τα οικονομικά συμφέροντα), θα μπορούσαν να απομακρύνουν σοβαρές επενδύσεις στον τομέα, όπου εμπλέκεται και η Ξάνθη»!!!

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο Βουλευτής Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, αναφέρει:
«Ποιοι θα μπορούσαν να χαρούν από τις καθυστερήσεις; Συμφέροντα έχουν κι οι Έλληνες φαρμακοβιομήχανοι οι οποίοι θα ήθελαν ίσως να μπορούν να μεταποιούν και οι ίδιοι φάρμακα κάνναβης, ουδείς όμως γνωρίζει τι δεσμεύσεις έχουν με τα φάρμακα τα οποία ήδη εμπορεύονται και των οποίων η κάνναβη θα μπορούσε να αποτελέσει αντίπαλο δέος.

Παγιωμένα συμφέροντα έχουν κι οι βαμβακέμποροι κι οι βαμβακοπαραγωγοί των οποίων οι καλλιέργειες θα μπορούσαν μελλοντικά να αντικατασταθούν από την κάνναβη που έχει θετικότερο περιβαλλοντικό πρόσημο και θα αποδειχθεί πιθανά αποδοτικότερη οικονομικά. Κι «ο κόσμος του βαμβακιού» έχει κι αυτός τη δύναμή του κλπ…».
ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΠΛΑΤΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ Ξάνθης ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΝΑΡΚΩΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!
ΤΗΝ ίδια ώρα ωστόσο και ταυτόχρονα με τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη που εμφανίζεται να έχει πάρει ως «προσωπική υπόθεση» την καλλιέργεια της κάνναβης στον Νομό Ξάνθης και ακούγονται μάλιστα και τα ονόματα μεγαλοβιομηχάνων που θέλουν να επενδύσουν στο συγκεκριμένο κλάδο, έρχεται το ΚΚΕ Ξάνθης με πλατιά εξόρμηση στα χωριά, τις γειτονιές κλπ μιλώντας ανοιχτά για… ΝΑΡΚΩΚΟΥΛΤΟΥΡΑ! Μάλιστα κατά σύμπτωση, ένας από τους μπροστάρηδες στην εξόρμηση αυτή, είναι και ο γνωστός φαρμακοποιός και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ Ξάνθης Μπάμπης Φωτιάδης, ενώ αυτοί που καταγγέλλονται από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι πολεμούν την καλλιέργεια της κάνναβης, είναι οι… φαρμακοβιομήχανοι!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΚΚΕ Ξάνθης, αναφέρει τα παρακάτω:
«Πλατιά εξόρμηση σε εργασιακούς χώρους, χωριά, γειτονιές της Ξάνθης, θα πραγματοποιήσει την επόμενη βδομάδα η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του Κ.Κ.Ε. ενάντια στην προσπάθεια μετατροπής της Ξάνθης σε απέραντη φυτεία κάνναβης.

Αγωνιζόμαστε κόντρα στην προσπάθεια καλλιέργειας της ανοχής στη ναρκωκουλτούρα, στα σχέδια των επενδυτών-μεγαλοεπιχειρηματιών και των πολιτικών τους εκπροσώπων, στην πολιτική που θέλει να μας έχει ναρκωμένους και υποτακτικούς στα γενικότερα σχέδιά τους για τη «διαιώνιση» της κυριαρχίας τους.

Η πλατιά εξόρμηση ενημέρωσης του ξανθιώτικου λαού θα ολοκληρωθεί με εκδήλωση το απόγευμα (18.30) της Παρασκευής 23 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου (προκατ)
με ομιλητές τους

1.Παναγιώτη Γεωργάκα, ψυχίατρο-νευρολόγο, πρώην υπεύθυνο του θεραπευτικού προγράμματος «Αργώ», μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

2.Χρήστο Τρέλλη, γεωπόνο, περιφερειακό σύμβουλο Α.Μ.-Θ. της Λαϊκής Συσπείρωσης και μέλος της Ε.Π. Α.Μ.-Θ. του Κ.Κ.Ε.

3.Μπάμπη Φωτιάδη, φαρμακοποιό, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης

4. Γιώτα Ρόιδου, πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης».
-Και το δικό μας απλοϊκό και απλό ερώτημα…

-Τελικά ποιοι υπηρετούν πραγματικά τα συμφέροντα της Ξάνθης και του Ξανθιώτικου λαού; Ποιοι έχουν δίκαιο; Ποια είναι τα μεγαλοσυμφέροντα και τι κρύβεται πίσω από την σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τα αστικά κόμματα απλά παρακολουθούν… αδιάφορα;