GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις επιθέσεις κουκουλοφόρων

Με αφορμή τη γενικευμένη επίθεση ενάντια στην κοινωνία από παρακρατικούς κουκουλοφόρους, η οποία σημειώνεται τις τελευταίες ημέρ...





Με αφορμή τη γενικευμένη επίθεση ενάντια στην κοινωνία από παρακρατικούς κουκουλοφόρους, η οποία σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας και τυγχάνει της προκλητικής ανοχής των αρχών, ο Λαϊκός σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προέβει σε καταγγελεία των τρομοκρατικών αυτών φαινομένων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ

Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει μία πρωτοϕανής απόπειρα κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού από τους κουκουλοϕόρους «αγωνιστές» της άκρας αριστεράς. Το πρόσχημα για αυτό το κύμα τρομοκρατίας είναι η «αλληλεγγύη» στον τρομοκράτη – βομβιστή, όμως η πραγματική αιτία είναι η δεινή κατάσταση, στην οποία έχει έρθει το πολιτικό σύστημα.

Είδαμε ήδη την επίθεση που πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοϕόρων κάτω από την μύτη της Αστυνομίας στην οδό Ερμού, στο κέντρο των Αθηνών, λίγα βήματα από την Βουλή, όπως και την – επίσης δίπλα στην αστυνομία – επίθεση στα γραϕεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Μονάχα, λοιπόν, από χθες το βράδυ είχαμε 5 εμπρησμούς αυτοκινήτων σε προάστια των Αθηνών και συγκεκριμένα σε Άνω Λιόσια, Αγία Βαρβάρα, Αχαρνές, Κυψέλη και στο κέντρο των Αθηνών. Είχαμε επίσης επίθεση αναρχοκομμουνιστών στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας καθώς και τις πλέον εθιμοτυπικές επιθέσεις εναντίον διμοιριών σε ολόκληρη την Αθήνα.
Σε όλες αυτές τις επιθέσεις, τις καταλήψεις και τους εμπρησμούς, η αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα, ενώ καμία σύλληψη δεν πραγματοποιήθηκε ούτε προληπτικά, ούτε εκ των υστέρων, γεγονός βεβαίως αναμενόμενο και συνηθισμένο.

Είναι σαϕές ότι το ασταθές πολιτικό κατεστημένο, το οποίο βρίσκεται προ της δικής του «Πομπηίας», επιθυμεί την αύξηση της εσωτερικής έντασης, προκειμένου να κρύψει τις εσωτερικές του τριβές και να βρει χρόνο να ανασυνταχθεί. Αυτή την «εξυπηρέτηση» την αναλαμβάνουν οι παρακρατικοί, οι οποίοι τυγχάνουν της προκλητικής ανοχής των αρχών.

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή