GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γ. Καρατζαφέρης: «Να συναντηθούν όλοι οι Ευρωβουλευτές στην Αλεξανδρούπολη»

Στην Θράκη βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να μεταβεί στην Καβάλα για τα εγκαίνια του νέου γραφείου του κ...


Στην Θράκη βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να μεταβεί στην Καβάλα για τα εγκαίνια του νέου γραφείου του κόμματος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έλευση του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα και κυρίως για το ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη λέγοντας πως η Κυβέρνηση κινείται υποτονικά και ότι το θέμα πρέπει να διεθνοποιηθεί.

Πρόσθεσε δε ότι πρέπει να γίνει μία συνέλευση όλων των Ευρωβουλευτών στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν.

«Ανάμεσα στις σκέψεις μου είναι να καλέσω τους Ευρωσκπετικιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε μία συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη, αν προηγουμένως και το Λαϊκό Κόμμα και οι Σοσιαλιστές και οι Αριστεροί κάνουν το ίδιο» είπε ο πρόεδρος και πρόσθεσε: «Αν 500 Ευρωβουλευτές έρθουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ, θα είναι πάτα πολύ δύσκολο εις τον κύριο Ερντογάν να αγνοήσει την κατάσταση».