GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρή καταγγελία Καμαρίδη, για παραποίηση πρακτικών συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, σε θέμα που αφορούσε την συγχώνευση των ΔΕΥΑ Ξάνθης και Σταυρούπολης.

Όπως ήταν γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, όπου και πάλι, είχαμε την εμφάνιση εντονότατων διαξιφισμώ...

Όπως ήταν γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, όπου και πάλι, είχαμε την εμφάνιση εντονότατων διαξιφισμών, σε σημείο που ο Δήμαρχος δεν άντεξε και μετά από τις φωνές έφυγε από την έδρα για να χαλαρώσει.

Η κόντρα φυσικά ήταν ανάμεσα στον Ι. Καμαρίδη και τον Δήμαρχο Ξάνθης, μετά βέβαια από αρκετές λεκτικές διαφορές και αντεγκλήσεις του πρώτου με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για θέμα που αφορούσε την εμφάνιση των Ι. Καμαρίδη και Χ. Δημούδη να έχουν υπογράψει και να συμφωνούν, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφού είχε αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είχε αντικατασταθεί με άλλη απόφαση, η οποία έφερε άλλη διατύπωση και εν αγνοία των Δημοτικών Συμβούλων, όπως υποστήριξε ο κύριος Καμαρίδης.

Πρόκειται για απόφαση η οποία αφορούσε θέμα συνεδρίασης για την συγχώνευση των ΔΕΥΑ, Ξάνθης – Σταυρούπολης στην «Καλλικράτη» εποχή, όπου όπως υποστήριξε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, υπέπεσε στην αντίληψή του ότι, στην αρχή αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως ομόφωνη και στη συνέχεια διορθώθηκε με «ορθή επανάληψη», η οποία βέβαια δεν είχε κατά τον ίδιο καμία σχέση με την πρώτη απόφαση, καταγγέλλοντας πως κακώς υπάρχει η υπογραφή του και η υπογραφή της Χ. Δημούδη κάτω από αυτή, μιας και ποτέ δεν συμφώνησαν σε κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση για το θέμα όπως αναφέρεται στην Ορθή Επανάληψη.

Από την πλευρά του, τόσο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όσο και ο Δήμαρχος, υποστήριζαν πως δεν είναι άλλη απόφαση και εκεί ξέσπασε ο κύριος Καμαρίδης, τονίζοντάς τους πως είναι εντελώς διαφορετικό, και σημείωσε πως είχε αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πριν από την έκδοση – δημοσίευση υπουργικής απόφασης – τροπολογίας στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η κόντρα βέβαια Δημαρχόπουλου – Καμαρίδη, είχε ξεκινήσει πριν μπει η συνεδρίαση στα θέματα ημερήσιας διάταξης και με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης «Κοινωνία Δημοτών», την οποία ανέγνωσε ο Μ. Φανουράκης και κατά δήλωση του κυρίου Καμαρίδη την προσυπέγραφε και ο ίδιος.

Σας παραθέτουμε αυτούσια τα δυο έγγραφα των αποφάσεων που διένειμε στους Δημοτικούς Συμβούλους και στα ΜΜΕ ο Ι. Καμαρίδης, προκειμένου να έχετε μια πλήρη άποψη για το θέμα. Ενώ οφείλουμε να αναφέρουμε πως μάλλον η υπόθεση δε θα σταματήσει εδώ και θα έχει συνέχεια.










Η πρώτη απόφαση από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα xanthi2.gr