GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πιο εύκολα κανείς κερδίζει το Τζόκερ, παρά να κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά για το Νοσοκομείο Ξάνθης

Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες που δεχόμαστε σε συχνά χρονικά διαστήματα από συμπολίτες μας, σχετικά με τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο Ν...


Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες που δεχόμαστε σε συχνά χρονικά διαστήματα από συμπολίτες μας, σχετικά με τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποίησε συμπολίτης μας, όταν συζητούσαμε για το θέμα αυτό, αφήνοντάς μας άφωνους. Πιο εύκολα πιάνει κανείς το Τζόκερ, παρά να κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Ένα νοσοκομείο που παρά την κρίση, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στην κοινωνία, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να ξεπερνούν κατά πολύ τις ανθρώπινες αντοχές και με έναν πληθυσμό, που σύμφωνα με την σύνθεσή του, δεν είναι και ο ευκολότερος, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε γίνει μάρτυρες και εμείς οι ίδιοι, σε περιστατικά όπου συγκεκριμένοι άνθρωποι της περιοχής μας, επιτίθενται σε γιατρούς και νοσηλευτές, θεωρώντας πως το Νοσοκομείο είναι ιδιοκτησία τους και πως οι εργαζόμενοι εκεί, επίσης.

Το θέμα με τα ηλεκτρονικά ραντεβού θα πρέπει να το δει άμεσα η Διοίκηση και να δώσει μια λύση άμεσα προκειμένου να καλυφτούν τα όποια κενά υπάρχουν, για να εξυπηρετείται μεγαλύτερος αριθμός ασθενών.