GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον

Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον Λίγες μόλις ώρες μετά τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα, που αποτέλεσαν ακόμη μία μαύρη σελίδ...


Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον

Λίγες μόλις ώρες μετά τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα, που αποτέλεσαν ακόμη μία μαύρη σελίδα στα «κιτάπια» του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφασίστηκε η επ’αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League,

Αυτή η απόφαση ελήφθη στη σύσκεψη που είχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη οριστικά, μετά την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Εξερχόμενος του μεγάρου Μαξίμου ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε ότι τις αμέσως επόμενες ώρες η κυβέρνηση αρχίζει επαφές με όλους τους συντελεστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ομάδες, σωματεία, Super League, EΠΟ, προκειμένου να καθοριστεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα όπως επισήμανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αν δεν υπάρχει τέτοιο πλαίσιο δεν πρόκειται να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Επίσης δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την UEFA και σε ερώτηση για αν υπάρχει ζήτημα Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο απάντησε πως «όλα είναι πάνω στο τραπέζι».