GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοιξιάτικος καιρός και σιγά – σιγά βάζουμε πλώρη προς το καλοκαίρι. Δεν ήταν όμως δυνατόν να μην έχουμε για ακόμη μια φορά τις γνωστές αυτοδιοικητικές κόντρες, με φόντο τις παραλίες

Ήταν αναμενόμενο πως οι παραλίες της Ξάνθης θα αρχίσουν και πάλι να μας απασχολούν όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Ο καιρός Ανοιξιάτικος, ...


Ήταν αναμενόμενο πως οι παραλίες της Ξάνθης θα αρχίσουν και πάλι να μας απασχολούν όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Ο καιρός Ανοιξιάτικος, το καλοκαίρι έρχεται και όπως ήδη έγινε γνωστό, έκαναν την εμφάνισή τους οι αυτοδιοικητικοί διαξιφισμοί με την παραχώρηση έκτασης έναντι αντιτίμου σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί.

Για αδιαφάνεια κατηγορεί τον Δήμαρχο Αβδήρων ο Β. Τσολακίδης, κουνώντας του το δάχτυλο πως δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσει ή να μη καταγγείλει παρόμοιες καταστάσεις και αναφέρεται στο θέμα παραχώρησης δημοτικής έκτασης περίπου ενός στρέμματος σε επιχειρηματίες που επενδύουν στην περιοχή της παραλίας στο Μυρωδάτο.

Βέβαια το τι ακριβώς θα βγει από όλη αυτή την υπόθεση, εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, μιας και η κάθε μια πλευρά έχει τις δικές της θέσεις.

Για την ιστορία πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το θέμα που προέκυψε, η συγκεκριμένη έκταση θα βγει σε δημοπρασία…