GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συγχαρητήρια του Δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου στις ομάδες Άρη Αβάτου και Κεσσάνη Ερασμίου

Ο Δήμoς Τοπείρου δια του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου συγχαίρουν θερμά την ομάδα του Άρη Αβάτου του Δήμου Τοπείρου για την άξια παραμονή ...


Ο Δήμoς Τοπείρου δια του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου συγχαίρουν θερμά την ομάδα του Άρη Αβάτου του Δήμου Τοπείρου για την άξια παραμονή τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία της ομάδας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κ. Κετσιεμενίδη Κυριάκο και στους συνεργάτες του και φυσικά τον Πρόεδρο κ. Κοτόπουλο Ηλία και την Διοίκηση της ομάδας για την επιτυχή προσπάθεια τους να διατηρήσουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία αλλά και φυσικά στους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον αρχής γενομένης με την κατάκτηση του Κυπέλου Ξάνθης.

Ο Δήμoς Τοπείρου δια του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου συγχαίρουν θερμά την ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου για την επάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης η οποία οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία. Δεδομένης της φιλικής σχέσης που έχει αναπτύξει ο Δήμος μας με όλα τα σωματεία του Δήμου Τοπείρου εκφράζουμε την χαρά και τον ενθουσιασμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας που την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κ. Μαραντά Χρήστο, τον Πρόεδρο κ. Χατζή Γεώργιο και την διοίκηση της ομάδας και φυσικά τον απλό φίλαθλο κόσμο.