GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημόσια ξεφτιλίζει ο Τάσος Θεοδωρίδης, όλους όσους λοιδόρησαν τον Μ. Φανουράκη και την Αντιπολίτευση για τους προκάτ παιδικούς σταθμούς.

Δημόσια ξεφτιλίζει ο Τάσος Θεοδωρίδης, όλους όσους λοιδόρησαν τον Μ. Φανουράκη και την Αντιπολίτευση για τους προκάτ παιδικούς σταθμούς. Δ...

Δημόσια ξεφτιλίζει ο Τάσος Θεοδωρίδης, όλους όσους λοιδόρησαν τον Μ. Φανουράκη και την Αντιπολίτευση για τους προκάτ παιδικούς σταθμούς. Διορθώνεται η Δημοτική Αρχή (;)

Διαβάζοντας εχθές τον τοπικό τύπο, το μάτι μου έπεσε σε ένα κείμενο που υπήρχε στην εφημερίδα «Θράκη» και αφορούσε τον πρώτο παιδικό σταθμό ο οποίος έκλεισε γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας. Διαβάζοντας το άρθρο, το μάτι μου κόλλησε στη δήλωση του Τάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος ξεφτιλίζει όλους όσους λοιδόρησαν τον Μανώλη Φανουράκη και την αντιπολίτευση γενικότερα, στο θέμα της πρότασης για δημιουργία παιδικού σταθμού προκάτ.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του Τ. Θεοδωρίδη έχει ως εξής: «Έχουμε με τον δήμαρχο συναντήσει ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο μηχανικούς και κατασκευαστές που έκαναν κάτι αντίστοιχο στον δήμο Γλυφάδας, όπου μέσα σε ένα χρόνο είχαν ετοιμάσει την προκάτ κατασκευή που είναι στερεότερη και πιο γερή ακόμη και από τις τσιμεντένιες κατασκευές…! Θα γκρεμίσουμε λοιπόν το κτήριο που έχει πρόβλημα στατικότητας και στον ίδιο χώρο θα τοποθετήσουμε την προκάτ κατασκευή μέσα σε ένα χρόνο το πολύ».

Αυτή η δήλωση γεννά ερωτήματα για το αν διορθώνεται ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος και άρχισε να υιοθετεί προτάσεις από αντιπολίτευση, βλέποντας πως παραταξιακά κάπου χωλαίνει, για το αν εννοούσε πως βλέπει θετικά την πρόταση του Μ. Φανουράκη κατά την τότε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ή αν απλά επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr