GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τον Μάιο τίθεται σε εφαρμογή το νέο καθεστώς προσωπικών δεδομένων

Τον Μάιο τίθεται σε εφαρμογή το νέο καθεστώς προσωπικών δεδομένων “General Data Protection Regulation”, με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε...

Τον Μάιο τίθεται σε εφαρμογή το νέο καθεστώς προσωπικών δεδομένων “General Data Protection Regulation”, με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε οργανισμό και εταιρεία στις χώρες της Ε.Ε.

Ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης
Τον Μάιο του 2018 τίθεται σε εφαρμογή το νέο καθεστώς προσωπικών δεδομένων “General Data Protection Regulation”, με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε οργανισμό και εταιρεία στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε μια προσπάθεια για σωστή ενημέρωση και προετοιμασία των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα και την καλύτερη προσαρμογή τους, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Πρωταγόρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Η ημερίδα σκοπό έχει να παρουσιάσει το γενικό πλαίσιο των απαιτήσεων και δικαιωμάτων του Κανονισμού, με βάση τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, καθώς και τους τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης θα ξεκινήσει με τις εγγραφές στις 17:00.

17:30 Χαιρετισμοί | Στυλιανός Μωραΐτης | Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης

17:45 Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων – Πρακτικός Οδηγός Ενσωμάτωσης του Κανονισμού σε επιχειρήσεις & οργανισμούς | Δέσποινα Στυλ. Βεζακίδου | Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία στο εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο ηλεκτρονικών επικοινωνιών, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, το δίκαιο πληροφορικής και το δίκαιο διαδικτύου.

18:30 Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: Απαιτήσεις, Ρόλος και Εφαρμογή – Η πιστοποίηση ως μέσο επίδειξης συμμόρφωσης | Φρίξος Μουρούτης – Πριονιστής | Υπεύθυνος Ποιότητας και Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων (ΕΛ.ΙΝ.Π).

18:45 Η εμπειρία της διαδικασίας συμμόρφωσης και η προστιθέμενη αξία της προστασίας προσωπικών δεδομένων από επιχειρήσεις | Γιώτα Νάκη | Attorney at Law/Legal Affairs and Compliance Division, Συστήματα SUNLIGHT ΑΕΒΕ.

19:00 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
19:20 Networking Coffee

Συντονιστής συζήτησης | Στεργιος Τζουβανίδης
Δηλώσεις συμμετοχής έως 12/3/2018 στο 2541084831 ή στο www.kekprotagoras.gr