GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αίτημα προς συζήτηση για την κατασκευή φράγματος στη Θάσο απο την Λαϊκή Συσπείρωση

Έντονες διαμαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε το φράγμα Μαριών στη Θάσο. Σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Παράταξη “Λ...

Έντονες διαμαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε το φράγμα Μαριών στη Θάσο. Σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” αναφορικά με το θέμα αναφέρει :
“Με την ολοκλήρωση του έργου από την Αντιπεριεφέρεια Καβάλας διαπιστώσαμε ότι το φράγμα όχι μόνο δεν επανήλθε στην κατάσταση που προϋπήρχε αλλά μειώθηκε η επιφάνεια και η χωρητικότητα του όγκου νερού αφού τα 30.000 κυβικά μέτρα Αδρανών Υλικών που απομακρύνθηκαν υπολείπονται κατά πολύ των 85.000 κυβικών μέτρων που είναι καταγραμμένα στην Τεχνική Έκθεση του Δήμου Θάσου.

Είναι ορατή και με γυμνό μάτι η διαφορά του Πριν και του Τώρα στο Φράγμα. Ο χώρος που φαίνεται να έχει καθαριστεί δεν είναι δυνατόν να χωρέσει την ποσότητα των 120.000 κυβικών μέτρων νερού που είναι η εκτιμώμενη χωρητικότητα του Φράγματος κατά την κατασκευή του.”

Μιλώντας μάλιστα για το θέμα ο Χρήστος Τρέλλης, Περιφερειακός Σύμβουλος, χαρακτήρισε το φράγμα… μια μικρή γκιόλα.

Παράλληλα η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί όλους τους Αγρότες και τους Μικρομεσαίους Επαγγελματίες, όλους τους Κατοίκους, να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την πορεία αυτού του αναγκαιότατου (Δεδομένων και των Κλιματικών Συνθηκών) έργου αποτελεί Έργο Πνοής και Ανάσας για τις Καλλιέργειες του Νησιού και να πάρουν όλοι θέση για την πλήρη αποπεράτωση του έργου το οποίο θα εξυπηρετήσει τους Ελαιοπαραγωγούς 3 Χωριών και θα τεθεί στην διάθεση των Κατοίκων