GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γ...



Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 13 Μαρτίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  • Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για το Δήμο Αβδήρων» προϋπολογισμού 73.958,62 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (εισηγητής: Πρόεδρος).
  • Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού και τευχών της αριθ. 10/2018 μελέτης για την προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του Προσώπωνέτους 2018, ενδεικτικού προϋπολογισμού ΕΥΡΩμε ΦΠΑ, καθώς και καθορισμός των όρων διενέργειας του διαγωνισμού» (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα).
  • Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ»(εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Πρόεδρος Επιτροπής).
  • Έγκριση προτάσεων 5ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).
  • Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγητής: Πρόεδρος).
  • Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλου του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Πρόεδρος).
  • Πληρωμή φόρων επί φορολογικών προστίμων (εισηγητής: Γαρούφας Δήμος, Αντιδήμαρχος).
  • Εκτέλεση του με αριθ. 19030/20-11-2017πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).