GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ από το Δέκαρχο που πήγε να βιάσει την 74χρονη! Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή..

Στις 1 Αυγούστου 2016 ο «νταής» του Δεκάρχου αποπειράθηκε να βιάσει την 74χρονη την ώρα που πήγαινε στο χωράφι της! Κι από τότε μέχρι κ...

Στις 1 Αυγούστου 2016 ο «νταής» του Δεκάρχου αποπειράθηκε να βιάσει την 74χρονη την ώρα που πήγαινε στο χωράφι της! Κι από τότε μέχρι και χθες, κυκλοφορούσε ελεύθερος! Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, επιτέλους οδηγήθηκε στη φυλακή
Με ποινή κάθειρξης 8 ετών για απόπειρα βιασμού τιμωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Μαρτίου, ο 44χρονος μουσουλμάνος από το Δέκαρχο Ξάνθης (γνωστός "νταής" του χωριού που είχε επιτεθεί και σ' άλλες γυναίκες...) που στις 4 Αυγούστου του 2016 προσπάθησε στις 7 το πρωί να βιάσει επάνω στο δρόμο 74χρονη που πήγαινε εκείνη την ώρα στο κτήμα της.
Την αποκάλυψη είχε κάνει την εποχή εκείνη ο "Μαχητής", αφού κατά περίεργο τρόπο η είδηση αποσιωπήθηκε στην αρχή...

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
Όπως είχε καταγγελθεί στον αστυνομικό σταθμό Ευλάλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, πρωινές ώρες της 1 Αυγούστου 2016 σε αγροτική περιοχή στο Δέκαρχο Ξάνθης, ο 44χρονος νταής του χωριού αφού ανάλογες επιθέσεις έκανε και σε άλλες γυναίκες όπως κατέθεσαν και αρκετοί μάρτυρες του θύματος, αποπειράθηκε να βιάσει την 74χρονη χήρα και μητέρα τριών αγοριών που όταν αντιστάθηκε μάλιστα, γνώρισε την άγρια βία σε όλο της το μεγαλείο!
Ο αδίστακτος δράστης, της έσπασε το χέρι και την χτύπησε άγρια σε όλο της το σώμα. Από καθαρή τύχη μάλιστα σώθηκε το θύμα και δεν δολοφονήθηκε, αφού φοβούμενος ο δράστης έναν πολίτη που εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από τον συγκεκριμένο δρόμο με το μηχανάκι του, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας την 74χρονη γυναίκα αιμόφυρτη στο δρόμο!

Η υπόθεση εκδικάστηκε το πρωί της Τρίτης 20 Μαρτίου 2016 με πολιτική αγωγή τον Κώστα Μαλάκη που ήταν καταπέλτης κατά του δράστη και δικηγόρους υπεράσπισής του τους Μπάρκα και Παυλίδη.
Τελικά μετά από πολύωρη διαδικασία, το Μικτό 7μελές κακουργοδικείο Κομοτηνής, που αποτελούνταν από 3 δικαστές και 4 ένορκους πολίτες τιμώρησε τον δράστη με ποινή φυλάκισης 8 ετών χωρίς μάλιστα να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα και ο δράστης οδηγήθηκε στην φυλακή.
Καταδικαστική ήταν και η πρόταση της Εισαγγελικής έδρας που ζήτησε για τον κατηγορούμενο κάθειρξη 10 ετών.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Ανοιχτή γραμμή" ο δικηγόρος Κώστας Μαλάκης, ακόμη και κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του, ο 44χρονος δράστης εμφανίστηκε αμετανόητος στη δίκη του, υποστηρίζοντας οτι...δεν ήταν αυτός αλλά...άλλος επιτέθηκε στο θύμα!

Μετά την καταδίκη του ο δράστης κατέθεσε έφεση, ευελπιστώντας να πέσει στο Εφετείο πιο «μαλακά» η ποινή του και με βάση τον Νόμο Παρασκευόπουλου να αφεθεί ελεύθερος σε λιγότερα χρόνια, καθώς οι δικηγόροι του προσπάθησαν να επικαλεστούν το λευκό ποινικό του μητρώο και τον πρότερο βίο του με το επιχείρημα ότι έχει οικογένεια και δυο ανήλικα παιδιά! Ενώ η υπερασπιστική τους γραμμή στηρίχθηκε στην επιμονή του δράστη οτι....δεν ηταν αυτός που επετέθη στο θύμα, παρά τα ακράδαντα στοιχεία!