GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 4 άτομα για ναρκωτικά στους νομούς Έβρου και Δράμας

Συνελήφθησαν χθες (3-3-2018), στους νομούς Έβρου και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτι...

Συνελήφθησαν χθες (3-3-2018), στους νομούς Έβρου και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 54, 35, 18 και ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,10 μέτρων και δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,8 γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι κατείχε δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 57,6 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στη Δράμα, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 17χρονο, διότι κατείχε δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18,3 γραμμαρίων.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε χωριό του Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,7 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 103,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας, το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.