GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


2,9 εκ. ευρώ για υπολογιστές και εξοπλισμό στα σχολεία της ΠΑΜ-Θ… Τον Απρίλιο, η επόμενη πρόσκληση διαγωνισμού, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, για την προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού που θα διατεθεί σε 25 ΕΠΑΛ και ΙΕΚ της Περιφέρειας

Με το ποσό των 2.909.500 ευρώ χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το ΕΣΠΑ τομέα Παιδείας για την προμήθε...


Με το ποσό των 2.909.500 ευρώ χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το ΕΣΠΑ τομέα Παιδείας για την προμήθεια εξοπλισμού Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ), που θα διατεθεί σε 671 σχολικές μονάδες της περιοχής.

Η πρώτη αυτή κατανομή αφορά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα ακολουθήσει, τον Απρίλιο, η επόμενη πρόσκληση διαγωνισμού, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, για την προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού που θα διατεθεί σε 25 ΕΠΑΛ και ΙΕΚ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο εξοπλισμός ΤΠΕ περιλαμβάνει, ενδεικτικά, σταθερούς και φορητούς Η/Υ, εκτυπωτές, βιντεοπροβολείς, διαδραστικά συστήματα, σετ Ρομποτικής κ. α.

Όσον αφορά τον εργαστηριακό εξοπλισμό, θα περιλαμβάνει ενδεικτικά εξοπλισμό των ειδικοτήτων: Πληροφορικής, Ηλεκτρονικής, Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Γεωπονίας, Υγείας και Πρόνοιας, κλπ.