GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αφγανιστάν κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη στις 12-3-2018 το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αε...


Συνελήφθη στις 12-3-2018 το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 26χρονος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, συνοδεύοντας ανήλικο αλλοδαπό, υπήκοο Αφγανιστάν (6 ετών), προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας και κατά τον έλεγχο επέδειξε για το ανήλικο, διαβατήριο των αρχών της Αυστρίας που ανήκει σε άλλο άτομο, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.