GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρωταθλήτρια η ομάδα της Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο των κατηγοριών Νέων Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδω...



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο των κατηγοριών Νέων Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων Α – Κορασίδων Α και Παίδων Β – Κορασίδων Β, που διοργανώθηκε το διήμερο 17-18 Μαρτίου 2018 στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης.


Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αθλητές ηλικίας 10 – 18 ετών από όλη την Ελλάδα, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τα 1.200 άτομα! Στην διοργάνωση παραβρέθηκαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τζούντο κ. Ηλίας Ηλιάδης, αλλά και ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός κ. Νίκος Ηλιάδης.


Αθλητές από την Ξάνθη διακρίθηκαν, καθώς βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις κατάταξης αποσπώντας χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια, θέτοντας την ομάδα της Ξάνθης στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα:
  • Παπαδόπουλος Μάρκος – 1η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών (-100 κιλά)
  • Ζαφειρίδης Γεώργιος – 1η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών (81 κιλά)
  • Τσούλφας Νικόλαος – 1η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών (60 κιλά)
  • Κιουρτζίδης Έκτορας – 2η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών (+100 κιλά)
  • Κυριακίδου Συμέλα – 3η θέση στην κατηγορία Νέων Γυναικών (-70 κιλά)
  • Ζαφειρίδου Αλεξάνδρα – 3η θέση στην κατηγορία Κορασίδων Β (55 κιλά)
  • Χατζηκυριάκου Χριστίνα – 3η θέση στην κατηγορία Κορασίδων Α (36 κιλά)

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει τους αθλητές της Ξάνθης που συμμετείχαν στις διοργανώσεις, οι οποίοι κατάφεραν με το ταλέντο τους και τη σκληρή δουλειά να αποσπάσουν σημαντικές διακρίσεις και να μας κάνουν για ακόμη μια φορά όλους υπερήφανους.

Ακόμη, αξίζουν συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, αλλά και στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο Μιρμάνης» που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διεξαγωγή αυτής της μεγαλειώδους διοργάνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του Δήμου Ξάνθης.