GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι είναι τελικά το microblading; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

To microblading είναι μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για τα φρύδια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα (υπερεαλιστικό), που έχει τις ρίζες της στ...

To microblading είναι μια τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για τα φρύδια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα (υπερεαλιστικό), που έχει τις ρίζες της στην Ασία και τα τελευταία χρόνια κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως.

Για την Ελλάδα είναι μια πολύ καινούργια μέθοδος. Μέχρι στιγμής το ημιμόνιμο μακιγιάζ και ποιο συγκεκριμένα η τεχνική τρίχα – τρίχα, γινόταν με μια ψηφιακή συσκευή ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Στο ημιμόνιμο με την τεχνική microblading, η εμφύτευση των χρωστικών (πιγμέντων) στην επιδερμίδα, γίνεται με ένα χειροκίνητο «στυλό» που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η συγκεκριμένη τεχνική μας δίνει την δυνατότητα, να σχεδιάζουμε πολύ λεπτές τρίχες, χωρίς να «διαχέεται» η χρωστική κάτω από την επιδερμίδα.

Πλεονέκτημα της μεθόδου, είναι πως δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό, που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα.

Όπως και με την λαβή της συσκευής του ημιμόνιμου μακιγιάζ έτσι και το χειροκίνητο στυλό είναι εξοπλισμένο με αποστειρωμένες λεπίδες. Η λεπίδα «γλιστρά» με ελαφριά πίεση πάνω στο δέρμα, χαράζοντας το, ελαφρά και πολύ λεπτά με ταυτόχρονη εμφύτευση της χρωστικής.