GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τips για οικονομία μέσα στο σπίτι

Το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και να μην ξεχνάτε να τηρείτε μικρές συμβουλές για να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα. Δείτε παρ...






Το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και να μην ξεχνάτε να τηρείτε μικρές συμβουλές για να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα. Δείτε παρακάτω τρία απλά tips για να κάνετε οικονομία στο σπίτι…

Εκμεταλλευτείτε πάντα με σωστό τρόπο το φως της ημέρας

Συχνά συμβαίνει σε όλους μας να ανάβουμε το φως σε κάποιο δωμάτιο ενώ έξω είναι μέρα. Αν το δωμάτιό σας δεν είναι πολύ σκοτεινό δεν έχετε κανένα λόγο να το κάνετε. Μην ξεχνάτε να ανοίγετε το πρωί τις κουρτίνες για να μπει φως και να τοποθετείτε έπιπλα όπως το γραφείο σας κοντά στο παράθυρο. Περιορίζοντας το τεχνητό φως, γλιτώνετε πολλά χρήματα από την τσέπη σας.

Πλυντήριο ρούχων σε… χαμηλούς ρυθμούς

Προτιμάτε να βάζετε πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία (30 βαθμούς για το καθημερινό πλύσιμο των ρούχων) και σε πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αναμιγνύετε πολλά χρώματα, ώστε να το χρησιμοποιείτε λιγότερο. Μόνο σε περιπτώσεις δύσκολων λεκέδων χρησιμοποιήστε θερμοκρασίες από 40 μέχρι 60 βαθμούς. Έτσι θα έχετε λιγότερες πλύσεις και θα καίτε λιγότερο ρεύμα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Κρατήστε πιο ζεστό το σπίτι σας

Ένας απλός αλλά απαραίτητος τρόπος για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας (και τα έξοδα) είναι να κλείσετε τα κενά γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες και να σφραγίσετε τους αγωγούς, ώστε να μην μπαίνει κρύο στο σπίτι. Προμηθευτείτε με κατάλληλα υλικά όπως στόκο και ειδική ταινία και κρατήστε τη ζέστη στο σπίτι.