GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 διακινητές, με 12 μη νόμιμους μετανάστες στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες Κυριακή (4-2-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπ...



Συνελήφθησαν χθες Κυριακή (4-2-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Μπανγκλαντές και Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 45χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 45χρονος εξήλθε από την Εγνατία Οδό και εισήλθε στον οικισμό Ιάσμου Ροδόπης. Εκεί, ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 34χρονο συνοδηγό, επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.