GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΗΝ ΔΙΑΓΟΥΜΑ! «πλάκωσαν» ξανά τα συνεργεία στο μαγαζί του Τσέπελη! Ιδού την ώρα που έβαζαν τα...νάυλον!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ξανάρχισε το… «πάρτι» των μαγαζιών στην Π. Πόλη! «Κερνούσαν» σφηνάκια, έβαζαν τα νάυλον και πανηγύριζαν! Μπράβο κυρ...

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ξανάρχισε το… «πάρτι» των μαγαζιών στην Π. Πόλη! «Κερνούσαν» σφηνάκια, έβαζαν τα νάυλον και πανηγύριζαν! Μπράβο κυρία Υπουργέ του Πολιτισμού! Μπράβο κύριε Χουσειν Ζειμπέκ...

Πριν αλέκτωρ λαλήσει και πριν συμπληρωθεί ούτε μια βδομάδα από την ημέρα που το Υπουργείο Πολιτισμού… «ικανοποιούσε» το αίτημα των παρανομούντων και των μεγάλων συμφερόντων που χρόνια τώρα «αλώνουν»την Παλιά Πόλη στη Ξάνθη, ξανάρχισε το «πάρτι» των μαγαζιών και ξαναβγήκαν τα… γνωστά νάιλον στους κοινόχρηστους! Φυσικά ο πρώτος που έσπευσε -ενώ είχε κλειστό το μαγαζί του (Πρώτο Σκαλί) τους τελευταίους μήνες- να «επιστρατεύσει» συνεργείο για να «περιφράξει» και πάλι τον κοινόχρηστο χώρο με...νάιλον, ήταν φυσικά ο… Τσέπελης! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες με το συνεργείο που βάζει τα ναύλον! (Σ.Σ. Αλήθεια, ο νέος προίσταμένος Νεωτέρων Μνημείων τι κάνει; Που βρίσκεται; )

Γείτονες μαγαζάτορες όπως μας ενημέρωσαν:

1. Με το που υπεγράφη η αντικατάσταση της κ.Ανδριανής Δραγουμά με τον αρχιτέκτονα κ.Θεόδωρο Πριγγόπουλο, ο Τσέπελης σήκωσε αμέσως …τοιχάκι στα πλάγια προκειμένου να βάλει από γύρω νάιλον! Οι φωτογραφίες είναι της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2018

2. Συνεργείο που κλείνει τους κοινόχρηστους χώρους από το πρωί χθες μετρούσε, προκειμένου να επαναφέρει το Πρώτο Σκαλί…όπως παλιά!
Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αφιερώνουμε από τη μια στην υπουργού Πολιτισμού κυρία Λυδία Κονιόρδου και τον νέο προϊστάμενο της υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων Θόδωρο Πριγγόπουλο κι από την άλλη στον… ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
(σ.σ. Κι ένα ερώτημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Ερκάν. Αληθεύει ότι ο αδελφός του άνοιξε δίπλα στο «Ντίλι Ντίλι» και λειτουργεί ήδη μαγαζί χωρίς την απαιτούμενη άδεια; Μια απάντηση κύριε Αντιδήμαρχε;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr