GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρωτοφανές παραλήρημα από τους Τούρκους: «Θα σπάσουμε χέρια και πόδια σε Τσίπρα-Καμμένο αν ανέβουν στα Ίμια»!

Ότι οι Τούρκοι θα σπάσουν τα χέρια και τα πόδια του Α.Τσίπρα και του Π.Καμμένου αν τολμήσουν να ανέβουν στα Ίμια απείλησε ο επικεφαλής τ...

Ότι οι Τούρκοι θα σπάσουν τα χέρια και τα πόδια του Α.Τσίπρα και του Π.Καμμένου αν τολμήσουν να ανέβουν στα Ίμια απείλησε ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρ.Τ.Ερντογάν, Yigit Bulut, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα των νησίδων

Μεταξύ άλλων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

Με αυτές τις δηλώσεις ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφερόμενος και σε υπουργό είναι σαφές ότι εννοεί τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Είχε πει ότι η σημερινή κατάσταση που εισπράττει στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους ενώ όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα ο Yiğit Bulut υποστήριξε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».

«Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η ΕΕ και το ΔΝΤ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί…».