GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο το Αμοιρίδειο κατά την βραδιά γευσιγνωσίας το βράδυ της Πέμπτης.

Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο το Αμοιρίδειο κατά την βραδιά γευσιγνωσίας το βράδυ της Πέμπτης. Η παρακαταθήκη που άφησε ο Μ. Φανουράκης σ...

Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο το Αμοιρίδειο κατά την βραδιά γευσιγνωσίας το βράδυ της Πέμπτης.
Η παρακαταθήκη που άφησε ο Μ. Φανουράκης συνεχίζει να κερδίζει τις καλύτερες των εντυπώσεων και επί Προεδρίας Π. Λύρατζη στο Κέντρο Πολιτισμού

Αν ανατρέξει κάποιος αρκετά χρόνια πίσω, θα δει πως η βραδιά γευσιγνωσίας λάμβανε χώρα στην Αίθουσα «Αρίωνας», στο κτιριακό συγκρότημα του Κολυμβητηρίου, ενώ στη συνέχεια και αφού οι διοργανωτές με πολιτικό προϊστάμενο τον Μ. Φανουράκη, είχαν διαπιστώσει πως χρειάζεται μεγαλύτερη αίθουσα, άλλαξαν πλάνα και διοργάνωσαν την εκδήλωση σε αίθουσα Ξενοδοχείου, όπου και αυτή αποδείχτηκε μικρή, αναγκάζοντας τότε τον Μ. Φανουράκη να λάβει την απόφαση και η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιείται από τότε με τεράστια επιτυχία στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φ. Αμοιρίδης.

Αυτό και μια σειρά άλλων αλλαγών στις ΘΛΕ, αποτέλεσε μια γερή παρακαταθήκη για την Ξάνθη, που άφησε πίσω του ο Μ. Φανουράκης και συνεχίζει να κερδίζει τις καλύτερες των εντυπώσεων και επί προεδρίας του Π. Λύρατζη στο Κέντρο Πολιτισμού. Ενός Πασχάλη Λύρατζη ο οποίος δεν έκατσε στιγμή στην καρέκλα το βράδυ της Πέμπτης, προσπαθώντας μονίμως να καλύψει το οποιοδήποτε κενό διαπίστωνε, αλλά και να ενορχηστρώνει με τους συνεργάτες του την όλη εκδήλωση, που για ακόμη μια χρονιά αγκάλιασε ο κόσμος και τίμησε με την παρουσία του.

Σύλλογοι αλλά και οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που χόρεψε με την ψυχή του μέχρι αργά τη νύχτα, αποδεικνύοντας περίτρανα πως και εν καιρώ κρίσης, οι Ξανθιώτες δηλώνουν αποφασισμένοι να στηρίζουν το Καρναβάλι που εκπροσωπεί ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.






https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr