GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διακόσμηση τραπεζαρίας: Έξυπνες και οικονομικές ιδέες που θα τη μεταμορφώσουν

Δώστε έναν αέρα ανανέωσης στην τραπεζαρία σας, χωρίς να ξοδευτείτε. Για να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας, δεν χρειάζεται να μ...

Δώστε έναν αέρα ανανέωσης στην τραπεζαρία σας, χωρίς να ξοδευτείτε.
Για να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας, δεν χρειάζεται να μπείτε σε μεγάλα έξοδα. Αρκούν μικρές πινελιές, για να κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα, ψάχνοντας στο διαδίκτυο, μπορείς να βρεις πολλές ιδέες διακόσμησης. Ψάχνοντας, λοιπόν, «πέσαμε» πάνω σε ιδέες για να αλλάξετε τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας, και να κάνετε τον χώρο, τόσο ελκυστικό και όμορφο, που θα θέλετε κάθε Σάββατο να καλείτε στο σπίτι φίλους για να τους κάνετε το τραπέζι. Χμ, αυτό ναι είναι ένα μικρό έξοδο.

Οι παρακάτω ιδέες, όμως, που σας έχουμε, είναι οικονομικές. Κι έξυπνες. Για παράδειγμα, ένα τραπεζομάντηλο ή καρέ σε έντονο χρώμα, είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά. Μπορείτε επίσης, να αλλάξετε την κουρτίνα (αν η τραπεζαρία βρίσκεται σε χώρο με μπαλκονόπορτα) επιλέγοντας σε καρό σχέδιο, επίσης σε έντονο χρώμα. Γενικά, το καρό είναι της μόδας και μπορείτε (αν το επιτρέπει το σχέδιο στις καρέκλες) να τις ντύσετε με καρό καλύμματα.



Μπορείτε στον τοίχο να κρεμάσετε έναν μεγάλο πίνακα, με γεωμετρικά σχέδια, που θα βρείτε στο διαδίκτυο, σε οικονομικές τιμές. Άλλη μία ιδέα, είναι τα διακοσμητικά πάνω στο τραπέζι σας, όπως ένα σετ με βάζα. Παίξτε με τις αντιθέσεις. Αν για παράδειγμα το τραπέζι είναι μαύρο, μπορείτε να επιλέξετε λευκές καρέκλες. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργιες. Απλά τοποθετείτε λευκά καλύμματα.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες ιδέες διακόσμησης της τραπεζαρίας. Κρεμασμένα πιάτα στον τοίχο, μπλε βαμμένες καρέκλες, εντυπωσιακά φωτιστικά, ξύλινο τραπέζι, όπως αυτά που συναντάμε σε ράντζα, είναι κάποιες από τις ιδέες που ανακαλύψαμε στο goodhousekeeping.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr