GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Σε ισχύ βρίσκεται από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Νέα επιδείνωση θα παρουσιάζει ο καιρός α...

Σε ισχύ βρίσκεται από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάζει ο καιρός από αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με τα φαινόμενα να πλησιάζουν τη χώρα από τα δυτικά – νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα και

Β. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Τρίτη (20-02-2018)

Α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και πιθανόν η δυτική Στερεά, η Ήπειρος και η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια).

Βαθμιαία τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες.

Από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία.

Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 700-800 μέτρα).


Την Τετάρτη (21-02-2018)

Α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η δυτική Στερεά, η Ήπειρος, η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η κεντρική Μακεδονία.

Από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία.

Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 700-800 μέτρα) και της Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 800 μέτρα).

Την Πέμπτη (22-02-2018)

Θα διατηρηθούν αρχικά τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές αλλά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.