GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Ξάνθη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στο μοναδικό Καρναβάλι της

Η Ξάνθη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στο μοναδικό Καρναβάλι της Δήμος Ξάνθης: «Ελάτε να γιορτάσουμε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, να ζήσου...

Η Ξάνθη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στο μοναδικό Καρναβάλι της
Δήμος Ξάνθης: «Ελάτε να γιορτάσουμε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, να ζήσουμε στιγμές ονειρεμένες και αξέχαστες, να χτίσουμε αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή!»

Συνεπείς στο ραντεβού οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές πλησιάζουν και φέτος για να προσφέρουν σε όλους μας «ανάσες» ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας. Μέσα από τα μονοπάτια του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της χαράς ταξιδεύουμε στον φαντασμαγορικό κόσμο της Αποκριάς.

Σας προσκαλούμε όλους στην Ξάνθη, την πόλη με τη μοναδική ομορφιά αλλά και τους υπέροχους ανθρώπους της.

Σας περιμένουμε για να βιώσουμε όλοι μαζί τη χαρά και το γέλιο που φέρνει μαζί της η Αποκριά και να στείλουμε σε όλο τον κόσμο μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Σας υποδεχόμαστε στον τόπο των μύθων και της παράδοσης, στην Ξάνθη, που την περίοδο της Αποκριάς μεταμορφώνεται σε μια πόλη μαγική και παραμυθένια.

Ελάτε να γιορτάσουμε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, να ζήσουμε στιγμές ονειρεμένες και αξέχαστες, να χτίσουμε αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή!