GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το κολάν της άνοιξης δεν μοιάζει με όσα φορέσαμε έως σήμερα

Κολάν. Αυτό το ρούχο έχει κάνει συμβόλαιο με την άνεση: αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών, ...




Κολάν. Αυτό το ρούχο έχει κάνει συμβόλαιο με την άνεση: αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών, όλες τις ώρες της ημέρας.

Πλέον, δεν αποτελεί -αποκλειστικά- μέρος του αθλητικού μας εξοπλισμού για το γυμναστήριο. Το κολάν έχει γίνει must επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν σε μηδέν χρόνο να δημιουργούν συνδυασμούς για τις διαδρομές τους στην πόλη.

Οι τάσεις στα κολάν εναλλάσσονται διαρκώς. Σαφώς, ένα μαύρο κολάν είναι η λύση που οι περισσότερες επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους.

Οι διαθέσιμες επιλογές, όμως, είναι ανεξάντλητες και όλες έχουν κάτι διαφορετικό να πουν. Κάποιες από αυτές σίγουρα δεν εγγυώνται ένα σικ στιλιστικό αποτέλεσμα. Το κολάν είναι ρούχο που αν δεν συνδυαστεί σωστά μπορεί να μην κολακέψει και να καταφέρει το εντελώς αντίθετο.

Μαύρο ή λευκό, δερμάτινο, με μεταλλικές λεπτομέρειες, σε bold χρώματα: αυτές είναι οι συνηθέστερες εκδοχές του.

Την φετινή άνοιξη, ο κόσμος της μόδας προστάζει χρώμα. Τα κολάν αυτής της σεζόν έχουν χρώματα και σχέδια έντονα.










































 Το μαύρο και το λευκό μπορεί να είναι all time classic επιλογές αλλά τα printed leggings (τα κολάν με έντονα prints) έρχονται για να δώσουν μια διαφορετική, παιχνιδιάρικη νότα στις εμφανίσεις σας.

Tα κολάν με prints είναι εδώ και αυτή τη σεζόν γίνονται πρόταση. Το πιο «αμφιλεγόμενο» ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας σε προκαλεί να το τολμήσεις. Δες αν πραγματικά σε εκφράζει στιλιστικά και δοκόμασε να το φορέσεις!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr