GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι “Τραντέλλενες” δέν συμμετέχουν στις ΘΛΕ

Με ανακοίνωση τους οι “Τρεντέλλενες” δηλώνουν ότι δεν συμμετέχουν στις ΘΛΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ...



Με ανακοίνωση τους οι “Τρεντέλλενες” δηλώνουν ότι δεν συμμετέχουν στις ΘΛΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι ο Σύλλογός μας δεν θα συμμετέχει στις Θ.Λ.Ε. 2018, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ για τον αποκλεισμό του από συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία είχε επιλεχθεί πριν από δύο εβδομάδες να συμμετέχει.
Πρόκειται για την προγραμματισμένη συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Νίκου Κουρκούλη, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, που διοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης στα πλαίσια των Θ.Λ.Ε..

Ο καλλιτέχνης εξέφρασε την επιθυμία, η συναυλία του να πλαισιωθεί με παραδοσιακά χορευτικά συγκρότημα. Αρχικά ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης ότι θα συμμετέχουμε ως εκπρόσωποι του Ποντιακού στοιχείου.

Μας έφερε σε επαφή με τον ατζέντη του καλλιτέχνη, κανονίσαμε τα της συμμετοχής του χορευτικού μας συγκροτήματος και απέμεναν μόνο οι λεπτομέρειες της παρουσίασης.

Μετά από έντονες πιέσεις τρίτων-εξωθεσμικών παραγόντων, προς τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού, ο τελευταίος υπέκυψε και απέρριψε την συμμετοχή μας, χωρίς καν να μας ενημερώσει ο ίδιος! Το μάθαμε, όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας επικοινώνησε με τον ατζέντη του καλλιτέχνη για τις λεπτομέρειες της παράστασης!!!

Διερωτόμαστε ποιοί εξωθεσμικοί παράγοντες είναι αυτοί που επιλέγουν τους Συλλόγους που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ενός τόσο μεγάλου θεσμού όπως είναι οι Θ.Λ.Ε.!!!

Αν και αρχικά δεν θέλαμε να απέχουμε από τις Θ.Λ.Ε., σεβόμενοι τον θεσμό και γιατί μοναδικός μας στόχος είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσφορά μας στην παράδοση και την τοπική κοινωνία, τελικά σκεφτήκαμε ότι δεν πρέπει να προσπεράσουμε αυτό το γεγονός αδιαμαρτύρητα.

Λυπούμαστε πραγματικά για τέτοιου είδους μικρότητες και συμπεριφορές, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με το πνεύμα και την φιλοσοφία των Θ.Λ.Ε..

Το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Τερζανίδης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Χατζησάββας Κωνσταντίνος
Γεν.Γραμματέας: Νικολαΐδης Ιωάννης
Ταμίας: Παπαδόπουλος Γεώργιος
Μέλος: Καλανταρίδου Μελίνα