GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καταγγελία της Χρυσής Αυγής κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ

“Επιθυμούμε να καταγγείλουμε την αντιδεοντολογική, παράνομη και καταχρηστική στάση εργασίας που πραγματοποίησε χθες για μία ακόμη φορά η...

“Επιθυμούμε να καταγγείλουμε την αντιδεοντολογική, παράνομη και καταχρηστική στάση εργασίας που πραγματοποίησε χθες για μία ακόμη φορά η κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ με αποκλειστικό σκοπό να μην προβληθεί απ’ευθείας από τα κανάλια της ΕΡΤ, όπως εκ του νόμου προβλέπεται , η ομιλία του Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή κ. Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός μας” αναφέρει δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής.

Και συνεχίζει:
“Μάλιστα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσε θρασύτατα και προκλητικά ότι:

“Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας – σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ Ρ/Φ, Τ/Ο, διαδικτυακά μέσα, καθώς και τη μη διάθεση οπτικοακουστικού υλικού (pool), σήμερα Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα από 16:00 έως 18:00 για τη μη προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής”.

Ομολογούν δηλαδή μόνοι τους προληπτική λογοκρισία εναντίον κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου και την απόλυτη ομερτά, την απόλυτη συνωμοσία σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής!
Την ίδια τακτική της σταλινικής ΕΡΤ ακολούθησαν αργότερα στα δελτία ειδήσεων τους και τα ιδιωτικά κανάλια τα οποία δεν πρόβαλαν, παρότι εστάλει εγκαίρως απο το κόμμα μας οπτικοακουστικό υλικό, ούτε δευτερόλεπτο από την ομιλία του κ. Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Η συμπεριφορά αυτή των υπαλλήλων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης εκτός από παράνομη και αντισυνταγματική( Άρθρο 5Α παρ.1 του Συντάγματος, Καταστατικό λειτουργίας ΕΡΤ Άρθρο 2 παρ.3), αποτελεί και ύβρι προς τον ελληνικό λαό, στον οποίο η ΕΡΤ είναι υποχρεωμένη απο το καταστατικό της να παρέχει αντικειμενική και σύμφωνα με τις αρχές της πολυφωνίας ενημέρωση.Πόσο μάλλον όταν η ενημέρωση αφορά κοινοβουλευτική δραστηριότητα του τρίτου σε δύναμη πολιτικού φορέα της χώρας!

Ας γνωρίζουν καλά οι συνωμότες που παριστάνουν τους ενημερωτές του λαού ότι το ποτάμι του εθνικισμού κυλά πλέον ορμητικά στην Ελλάδα και με τέτοια άτιμα και ανήθικα μέσα δεν μπορούν να το σταματήσουν!”

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
Ν.Ε Έβρου