GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν τιμά τους Ξανθιώτες και το Κέντρο Πολιτισμού η εικόνα της έναρξης των φετινών ΘΛΕ

Ελάχιστος κόσμος στο Αμφιθέατρο το απόγευμα του Σαββάτου Τον προβληματισμό όλων μας αλλά κυρίως του Κέντρου Πολιτισμού προκάλεσε η ελά...

Ελάχιστος κόσμος στο Αμφιθέατρο το απόγευμα του Σαββάτου
Τον προβληματισμό όλων μας αλλά κυρίως του Κέντρου Πολιτισμού προκάλεσε η ελάχιστη συμμετοχή του κόσμου στην έναρξη των ΘΛΕ το απόγευμα του Σαββάτου στο Αμφιθέατρο. 
Η εικόνα αυτή σίγουρα δεν τιμά τους Ξανθιώτες και το Θεσμό και θα πρέπει ορισμένοι να αντιληφθούν πως κάτι δε πάει καλά. Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την άσχημη εικόνα ο καιρός που ανάγκασε από το πρωί το Κέντρο Πολιτισμού να αναβάλει για το απόγευμα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Κεντρικής Πλατείας , όμως και η Ξάνθη δεν έδειξε να ασφυκτιά από κόσμο , μιας και στους κεντρικούς δρόμους, λίγοι ήταν οι ξένοι που βρέθηκαν εδώ, κάτι που θα έπρεπε να κάνει τους υπεύθυνους να αλλάξουν κάποια στιγμή ρότα στις εκδηλώσεις και εκτός από παρέλαση λαογραφίας, να συμπεριλάβουν και κάτι τρανταχτό που θα λειτουργήσει ως κράχτης. Ελπίζοντας πως ο καιρός θα είναι σύμμαχος των ΘΛΕ και δε θα χαλάσει κάθε είδους προγραμματισμένη εκδήλωση, σήμερα αναμένουμε την επιλογή της Βασίλισσας, με διαδικασία που καθιερώνει φέτος για πρώτη φορά το Κέντρο Πολιτισμού στο Ξενοδοχείο Elisso, όπου εκπρόσωποι των Συλλόγων μαζί με τον Π. Λύρατζη θα επιλέξουν μέσα από πολλές υποψήφιες το ποια τελικά θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει το Θεσμό φέτος.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr