GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τοποθετήθηκε ο τρούλος στο Ρωσικό παρεκκλήσι – τον Μάιο τα Θυρανοίξια

Σχεδόν έτοιμο είναι το παρεκκλήσι Ρωσικού τύπου, στην Αλεξανδρούπολη καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, τοποθετήθηκε και ο τρού...







Σχεδόν έτοιμο είναι το παρεκκλήσι Ρωσικού τύπου, στην Αλεξανδρούπολη καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, τοποθετήθηκε και ο τρούλος.

Πρόκειται για ένα ξύλινο παρεκκλήσι, περίπου 70 τετραγωνικών δωρεά της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, πόλη αδερφοποιημένη με την Αλεξανδρούπολη.

Οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν εντός ολίγων ημερών, ωστόσο τα επίσημα θυρανοίξια θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάιο, εξήγησε ο Σύμβουλος του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης, Κώστας Γκαμπαερίδης.

Παρών στην τοποθέτηση του εντυπωσιακού τρούλου, και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο οποίος δήλωσε πως, το συγκεκριμένο παρεκκλήσι, αποτέλεσμα της προσπάθειας του Δήμου, της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης αλλά και του πολιτιστικού συλλόγου ¨Ρώσικο Σπίτι” θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες και τους επισκέπτες της περιοχής, καθώς είναι απο τα ελάχιστα Ρωσικού τύπου, σε όλη την Ελλάδα.