GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη υπήκοος Μολδαβίας, με 9 μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής

Συνελήφθη, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλε...

Συνελήφθη, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν και Μπανγκλαντές. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη συνεργό του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, λειτουργούσε ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε έτερος διακινητής, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερου.