GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοσμήματα: 8 κορυφαίες φετινές τάσεις στα κοσμήματα που δεν πρέπει να χάσετε!

Κοσμήματα: 8 κορυφαίες φετινές τάσεις στα κοσμήματα που δεν πρέπει να χάσετε! Η μόδα επιστρέφει για τα έντονα σχέδια στα κοσμήματ...


Κοσμήματα: 8 κορυφαίες φετινές τάσεις στα κοσμήματα που δεν πρέπει να χάσετε!

Η μόδα επιστρέφει για τα έντονα σχέδια στα κοσμήματα και απαιτεί θάρρος από τις γυναίκες να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με πρωτότυπους συνδυασμούς, χρώματα και ασύμμετρους συνδυασμούς με όλα τα αγαπημένα κοσμήματα από χρυσό ή ασήμι! Ποιες είναι όμως οι 8 κορυφαίες φετινές τάσεις στα κοσμήματα που δεν πρέπει να χάσετε;

1. Κολάρα στον λαιμό!
Τα χρυσά κολάρα, είτε έντονα είτε πιο διακριτικά, αποτελούν μια trendy θηλυκή πινελιά σε κάθε εμφάνιση τη σεζόν που διανύουμε! Όπως και τα ασημένια ειδικά όταν κοσμούνται με διαχρονικά κοσμήματα, όπως μαργαριτάρια και αμέθυστο ή σε στυλ Cleopatra σε στερεά μεταλλικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λεπτές χρυσές ή ασημένιες αλυσίδες που λειτουργούν σαν chokers!

2. Μακριά έντονα κολιέ
Οι τάσεις στα κοσμήματα ήδη από το 2017 έφεραν μπροστά τα αγαπημένα ογκώδη χρυσά κολιέ, γνωστά ως sautoir. Βαριά στο βλέμμα με έντονα χοντρά κοσμήματα & στολίδια να κρέμονται μπροστά είναι ιδανικά για να εκφράσουν αυτό που επιθυμείτε μέσα από το ντύσιμό σας. Μπορείτε να φορέσετε σε επίσημες εμφανίσεις, ενώ επιλέγοντας αυτά τα κολιέ με ασήμι πάνω από χρυσό γίνονται ιδανικά και ανεπίσημες περιστάσεις. 

3. Περιδέραια με πολλές σειρές
Τα περιδέραια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνοδέψετε οποιαδήποτε επίσημη εμφάνιση. Επιλέξτε λεπτές αλυσίδες διαφορετικών διαστάσεων και ανακατέψτε τους με παχύτερα περιδέραια για να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο μοδάτο look


4. Ορυκτές πέτρες
Αν στοχεύετε σε μια πιο φυσική εμφάνιση, οι ορυκτές πέτρες σε κομμάτια είναι μια από τις νέες τάσεις στον χώρο του κοσμήματος. Όμορφες χρωματιστές πέτρες όπως αμέθυστος, χαλαζίας και χρωματιστό κρύσταλλο μπορούν να συνδυαστούν με χρυσό ή ασήμι δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι πέτρες βρίσκονται σε βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά ενσωματωμένα και σε περιδέραια.







5. Χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι
Τα χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι είναι πάντα στη μόδα. Φέτος όμως… η παρουσία τους σε πολλά γυναικεία στυλ είναι πιο έντονη από ποτέ! Μπορείτε να τους φορέσετε σε κλασικά ή σχέδια ή ακόμα και σε παραλλαγές. Ορισμένοι χρυσοί κρίκοι είναι μεγαλύτεροι από τους άλλους, ενώ αν δεν θέλετε να δείξετε τόσο τολμηρές τότε μπορείτε να επιλέξετε κάτι μικρότερο και να παραμείνετε εξίσου εντυπωσιακή!

6. Ασύμμετρα σκουλαρίκια
Λένε ότι οι τσάντες και τα παπούτσια σας πρέπει πάντα να ταιριάζουν μεταξύ τους. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει και με τα σκουλαρίκια! Τα ασύμμετρα σκουλαρίκια βρίσκονται στο κορυφαίο σημείο ανάμεσα στις φετινές τάσεις της μόδας στα κοσμήματα! Δοκιμάστε ένα μεγάλο σκουλαρίκι μαζί με ένα μικρό σκουλαρίκι με το ίδιο σχέδιο ή ακόμα και δύο διαφορετικά μεταξύ τους! Ή συνδυάστε ένα σκουλαρίκι σε σχήμα σταγόνας με ένα πολύ διαχρονικό καρφί!

7. Βραχιόλια στο μπράτσο
Αν ψάχνετε για μια νέα ματιά, η χειρολαβή βραχίονα είναι το δικό σας κομμάτι φέτος. Κανάλι την εσωτερική ελληνική θεά σας με φουντωτά μανίκια ή δοκιμάστε κάτι καινούργιο σαν διακοσμημένα παχύτερα κομμάτια.
Είτε προσπαθείτε να κρατήσετε τα πράγματα απλά με λίγες χρυσές ή ασημένιες ταινίες, είτε ανεβάζοντας το ante με μεγαλύτερα, πιο τολμηρά κομμάτια, σίγουρα θα είστε σε στυλ.

 
8. Πολλά βραχιόλια στα χέρια
Σταθερή αξία στη μόδα τα γυναικεία χρυσά βραχιόλια, όσο περισσότερα είναι τόσο το καλύτερο! Συνδυάστε τα χρώματα με κλασικά ή πιο εκκεντρικά σχέδια σε χρυσά ή και ασημένια βραχιόλια, διακοσμημένα με όμορφα πετράδια ή πιο λιτά και φτιάξτε ένα απαράμιλλο στυλ που θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα!

Όποιο κι αν είναι οι τάσεις ή το προσωπικό σας στυλ, όλες οι επιλογές για υπέροχα κοσμήματα σε ασυναγώνιστες τιμές βρίσκονται στο Kosmima24! Στον πλήρως ενημερωμένο κατάλογο του κορυφαίου online καταστήματος στα χρυσά χειροποίητα & ασημένια κοσμήματα θα βρείτε σίγουρα το δαχτυλίδι, βραχιόλι, κολιέ, κρεμαστό ή σκουλαρίκι της επιλογής σας ή ακόμα και fashion jewels ή ρολόγια από top Brands σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από τις προσφορές του Kosmima24.gr! Σας περιμένουμε να τα ανακαλύψετε!